FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Helmuth Duckadam a vorbit despre Szukala şi Sînmărtean: "Ar fi bine să plece de-acum!" » Ce jucători pot înlocui "creierul" Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 05 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 20:09

Deşi Sînmărtean şi Szukala au contracte cu Steaua valabile pînă la vară, Helmuth Duckadam crede că aceştia trebuie să plece încă din această iarnă la Al Ittihad.

"Avînd în vedere că Lucian Sînmărtean şi Lukasz Szukala au semnat deja cu Al Ittihad, ar fi bine ca ei să plece de-acum, să nu mai stea pînă în vară. Cei doi nu vor mai fi cu gîndul la Steaua şi noi trebuie să ne stabilim echipa pentru sezonul viitor.

Eu nu cred că avem nevoie de transferuri, avem jucători care să îi înlocuiască pe cei doi. Nicuşor Stanciu, Nicardo Breeveld şi Gabi Iancu pot juca în locul lui Sînmărtean.

Staff-ul tehnic poate construi o echipă puternică pentru anul viitor cu jucătorii pe care îi avem. Sigur că jocul Stelei nu va mai fi la fel şi că va trebui schimbată tactica.

Costel Gâlcă va decide dacă vom aduce jucători şi dacă va veni Mihai Roman. Eu susţin că avem nevoie de un jucător ca el, un atacant cu talie şi puternic", a spus Helmuth Duckadam la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
depeche
depeche  •  05 Ianuarie 2015, 21:28

Sper sa plece in vara, sa nu ia ciobanul niciun ban de pe acesti jucatori!

gigi1
gigi1  •  05 Ianuarie 2015, 21:23

Eu cred ca ar trebui sa se uite pe la jucatorii Petrolului, Teixeira ar fi cel mai potrivit sa il inlocuiasca pe Sanmartean, cel putin asta e parerea mea.

valiza.epo
valiza.epo  •  05 Ianuarie 2015, 21:08

Ar fi bine ... pentru ca se incaseaza ceva bani. Restul sunt povesti. Cei trei nominalizati de Duckadam cum ca l-ar putea inlocui pe Sanmartean nu se ridica nici la nivelul gleznei bistriteanului. Toti la un loc!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează