FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - OŢELUL 0-3 (LA MASA VERDE)

Helmuth Duckadam: "Dacă obţine victorii în următoarele 4 etape, Steaua îşi păstrează şansele la titlu"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 20:12

Preşedintele echipei Steaua Bucureşti, Helmuth Duckadam, crede în continuare în şansele roş-albaştrilor de a cîştiga titlul în Liga I.

"Dacă vom obţine victorii în următoarele 4 etape cred că totul este posibil şi ne păstrăm şansele la titlu.

Vrem să atingem obiectivul propus de Marius Lăcătuş, locul 1 sau 2 şi Cupa României, iar la finalul sezonului vom trage linie să vedem ce am realizat. Antrenorul are un contract pînă la vară, are un obiectiv şi doar la finalul înţelegerii vom vedea ce vom face în continuare", a declarat Duckadam în emisiunea Digi Sport Special, în direct la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
a539
a539  •  23 Februarie 2011, 23:36

eu nu inteleg de ce Duckadam nu vorbeste niciodata despre steaua cu NOI persoana 1 plural...el foloseste intotdeuna persoana a 3a singular...EA STEAUA ! de ce oare domnu Duckadam nu se include si el in steaua?

alpin
alpin  •  23 Februarie 2011, 22:47

De ce s-o schimb? Nu-ti place?! Eu vreau sa o vad mereu, ca sa nu uit cine este campioana mondiala la CORUPTIE in sport!

alpin
alpin  •  23 Februarie 2011, 22:12

Mai trebuie indeplinita o conditie: sa se retraga celelalte echipe din competitie!!! Asa, Steaua ar avea sanse la locul 4.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează