FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Herea atacant!

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2007 00:00

Bergodi e afectat de absente si pregateste surpriza: fostul "bancar" va juca in ofensiva

Buga a jucat cu dureri musculare la Cluj si nu a putut fi refacut pina ieri. Cristiano Bergodi l-a scos pe "Pele" din calcule pentru meciul cu Otelul si-l va inlocui cu Ovidiu Herea. Jucatorul transferat de la FC National se antreneaza de numai o saptamina cu Rapidul, dar are mari sanse sa fie titularizat astazi pe postul de atacant dreapta.

"Vreau sa marchez pentru suporteri. Transferul la Rapid a fost exact ceea ce mi-am dorit si abia astept sa debutez in Giulesti", a spus Herea. Bergodi a discutat in mod special cu fostul international de tineret in aceasta saptamina. "Mi-a explicat detalii tactice legate de sistemul 4-3-3. E o asezare diferita de cea pe care domnul Bergodi a folosit-o in Cotroceni", a explicat jucatorul. Herea a mai jucat atacant si la National, in sezonul trecut. Ultimul meci in care el a fost folosit in avanposturi a fost in urma cu 8 luni, contra lui Dinamo, in stefan cel Mare.

Herea a marcat pina acum 5 goluri in 36 de meciuri jucate in Liga I


Burdujan titular
Tridentul folosit de Bergodi in ofensiva va fi aproape complet remaniat contra Otelului. Doar Mazilu ramine, dintre titularii obisnuiti, ceilalti doi jucatori de atac fiind Herea si Burdujan, care-i inlocuiesc pe Buga si Cesinha. Burdujan a revenit la antrenamente saptamina aceasta, dupa o intindere musculara suferita cu o zi inainte de meciul cu U Cluj, de saptamina trecuta.

Intrare electronica
Intrarea pe stadionul Giulesti se va face la fel ca inainte, exceptind tribuna 0, unde accesul se face pe baza de carduri. si la tribuna a II-a au fost montati turnicheti, iar biletele tiparite sint unele noi, cu coduri de bate. Abonatii de la peluza a II-a vor cu tichetele vechi, urmind ca acestea sa le fie schimbate saptamina viitoare cu carduri. Copos vrea si el sa fie spectator: "O sa-mi cumpar bilet".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează