FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - GAZ METAN

Herea de la "omul decisiv al echipei" în "hai mai repede la schimbare"

Herea, in duel cu Markovici
Herea, in duel cu Markovici

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2011 23:51

După scandalul în care au fost implicaţi Şumudica şi Marius Constantin, tehnicianul Rapidului trebuie să gestioneze încă o situaţie delicată în cadrul echipei

Înlocuit în minutul 60 al partidei cu Gaz Metan, Ovidiu Herea a protestat vehement la adresa deciziei antrenorului său de a-l înlocuit cu Olberdam chiar dacă tehnicianul îi făcea semne energice să părăsească mai repede terenul.

Zilele trecute, Şumudică declarase că Herea este un jucător pe care Rapidul se bazează în acest retur: "Este unul dintre cei mai buni jucători pe care-i are Rapidul în acest moment! Ne-a ajutat enorm în toate aceste etape, şi-a ajutat echipa, colegii, ne-a ajutat pe toţi prin evoluţiile sale. Cu siguranţă Herea poate decide singur un meci! Nu e uşor să marchezi, iar Herea a dovedit de mai multe ori că poate întoarce soarta unui meci", spunea Şumudică în urmă cu trei zile.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
bad_crocodile
bad_crocodile  •  03 Aprilie 2011, 23:20
Postat de sandycelt pe 03 Aprilie 2011, 22:32

nu ne distruge nimeni, mai rar asa antrenor care sa iubeasca atit de mult oniste culori. v-ati dori si voi asa antrenor. forza sumi!

tu esti mai dus ca Somi, fumezi aceleasi tigari:

stelist4ever
stelist4ever  •  03 Aprilie 2011, 23:10

Inca ceva: daca tu crezi ca am zis ce-am zis cu rautate, atunci n-ai de cat sa-l pupi in continuare in fund pe Sumudica, iar cand n-o sa realizeze rapidul nimic nici anul acesta, sa mori cu el de gat. Unde-ai mai vazut tu in Europa antrenor cu un comportament ca al lui ? Ti se pare normal ce face, ce zice ? Mie nu. Eu cred ca da dovada de mahalagiu. Comentariul lui la adresa sotiei lui Constantin, "te-ai ars la fund", n-o sa-l vezi in niciun campionat, dar traieste in continuare cu Sumudica, poate-ti place. Oi fi la fel ca el si atunci te cred.

stelist4ever
stelist4ever  •  03 Aprilie 2011, 23:02
Postat de scorpionul1923 pe 03 Aprilie 2011, 22:33

@stelist4ever: Ce destepti se cred unii si ce prosti ii cred pe rapidisti...Cred ca de la stelemea cu ceapa si udate cu sampanie li se trage :))

Atunci cum iti explici "cunoscatorule" ca rapidul incepe fiecare campionat practicand un fotbal placut si sfarseste mereu inafara podiumului ? Sa fie in fiecare an jucatorii de vina sau exista si posibilitatea ca o caricatura de antrenor sa dezbine vestiarul ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează