FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Herea spre Dinamo !?

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Dorit insistent de Steaua si Rapid, mijlocasului lui FC National ar putea ajunge in cele din urma la Dinamo dupa ce pe firul tratativelor a intervenit Gigi Netoiu.

Daca intre timp telenovela Cristi Chivu a luat sfarsit o data cu transferul acestuia la Internazionale Milano, cea care il are in prim plan pe mijlocasul Ovidiu Herea continua.

Astfel, conform presedintelui de la FC National, Constantin Iacov, Gigi Netoiu a facut o oferta fabuloasa pentru Herea, peste 4 milioane de euro, si desi Rapid poate contraataca la oferta lui Netoiu pana marti, este putin probabil ca patronul George Copos sa scoata din buzunar atatia bani pentru un singur jucator.

Cel mai probabil, Gigi Netoiu il va directiona pe Herea spre Dinamo prin intermediul actualei sale echipe, Dacia Mioveni, urmand ca in schimbul lui Herea, dinamovistii sa cedeze la Mioveni mai multi jucatori pe care nu se bazeaza in mod special in acest sezon.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează