FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - ACADEMICA CLINCENI 2-1

HERMANNSTADT - CLINCENI 2-1 // VIDEO Dramatic! Sibienii obțin victoria în ultimul minut al prelungirilor!

Articol de - Publicat vineri, 16 august 2019 19:00

Hermannstadt câștigă în debutul etapei a șasea a Ligii 1, scor 2-1 (Patriche 3 ag., Debeljuh 90+5 / Vojtus 79) în fața celor de la Academica Clinceni. 

Vezi AICI programul etapei #6!

Vezi AICI clasamentul actualizat al Ligii 1!

Sibiul a obținut abia în minutul 90+5 a doua victorie a sezonului, cu o finalizare disperată a croatului Debeljuh. Clinceniul egalase la 1 la unica ocazie din mitanul secund.

La Târgu Mureș, deschiderea etapei a adus față în față două echipe pornite strâmb în actualul sezon, cu câte o victorie și patru înfrângeri. Trupa de pe Cibin a încercat însă să nu mai riște nimic, iar la un corner scos în minutul 3 a obținut deja deschiderea scorului, la o deviere greșită a căpitanului Patriche, care l-a păcălit și pe portarul Vâlceanu. 

Sibiul a profitat de începutul favorabil, a urcat pe valul momentului și a continuat apoi să controleze jocul până la pauză. Cordea (7) și Yazalde (37) au trecut pe lângă un meritat 2-0 la singurele ocazii clare ale gazdelor, iar oamenii lui Poenaru au răspuns timid doar cu o finalizare în forță a lui Buziuc, șut puternic din afara careului respins greu de Novo.  

Acrobație marca Vojtus 

După pauză, ploaia a turnat și mai mult plumb în ghetele jucătorilor. Sibiul a păstrat însă hățurile partidei, fără să profite de șubrezenia defensivă a Clinceniului. Introdus în locul lui Cordea, Jo Santos a scăpat singur cu Vâlceanu, a greșit însă pașii, irosind o oportunitate prin care Hermannstadt putea închide partida (73). 

În schimb, va veni răspunsul surprinzător al Clinceniului, cu o egalare neanunțată. Slovacul din atacul oaspeților, Vojtus, a inventat o execuție acrobatică la o centrare a lui Dobrescu, deviind mingea cu piciorul stâng din săritură direct în colțul din stânga lui Novo. 

Salvatorul Debeljuh 

Părea să fie scorul final, numai că în al cincilea minut de prelungiri o fază ca la biliard va aduce totuși victoria dramatică a gazdelor. La un corner, mingea s-a plimbat pe traseul Stoica - Caiado - Debeljuh, iar croatul a pus mingea sub transversală din 3 metri, aducând trei puncte pentru care, pe margine, Costel Enache a plătit probabil cu câteva fire albe de păr în plus. 

500de spectatori au asistat la meci

Hermannstadt - Clinceni 2-1

  • Au marcat: Patriche 3 ag., Debeljuh 90+5 / Vojtus 79

Hermannstadt: Novo - Mățel, Viera, Stoica, Opruț - Caiado, Pires - P. Petrescu, Yazalde, Cordea - Debeljuh 
Rezerve: Cristiano, Busu, Dandea, Dâlbea, Joalisson, Sîntean, Tsoumou 
Antrenor: Costel Enache 

Academica Clinceni: Vâlceanu - Matei, Răuță, Patriche, Dobrescu - Șut, Barbu - Buziuc, Nsiah, R. Ion - Vojtus 
Rezerve:  Ureche, Pîrvulescu, L. Buș, Achim, Dumitru, Cebotaru, Chatziterzoglou 
Antrenor: Ilie Poenaru

Arbitru: Florin Chivulete // Asistenți: Ciprian Danșa, Alexandru Vișan 
Stadion: Trans-Sil, Tg. Mureș 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
305457553261788
Leo Dinu  •  17 August 2019, 08:09
Postat de Cosmin Patrick pe 16 August 2019, 20:27

Iti da de baut dupa meci de il lauzi asa?? eu vorbesc de MANIERA DE ARBITRAJ.. DACA AI AJUZIT DE ASA CEVA.. nu de grselile jucatorilor ( care de multe ori sunt frustrati de "maniera de arbitraj" si d'aia gresesc) dar cei care nu au treaba cu jocul numit Fotbal nu au cum sa inteleaga.. asa ca nu ma supar pe tine.. esti un "nestiutor.. atata tot".

Bine, mai cunoscatorule... vezi ce declara Poenaru, daca ce zic eu nu-ti place!

2516946055014991
Cosmin Patrick  •  16 August 2019, 20:27
Postat de Leo Dinu pe 16 August 2019, 19:39

Asa e, Chivulete e de vina, trebuia sa dea 11m pentru Sibiu (nu ala de dupa offside), dar nu a dat... voi vreti sa castigati puncte din jumatate de sut la poarta si trageri de timp?!? Nu stiu ce trebuia sa faca Chivulete, eventual sa sara la cap in locul lui Patriche, sau sa inscrie in locul lui Buziuc...

Iti da de baut dupa meci de il lauzi asa?? eu vorbesc de MANIERA DE ARBITRAJ.. DACA AI AJUZIT DE ASA CEVA.. nu de grselile jucatorilor ( care de multe ori sunt frustrati de "maniera de arbitraj" si d'aia gresesc) dar cei care nu au treaba cu jocul numit Fotbal nu au cum sa inteleaga.. asa ca nu ma supar pe tine.. esti un "nestiutor.. atata tot".

spartcapus
spartcapus  •  16 August 2019, 20:03
Postat de notre_respect_dudelange pe 16 August 2019, 19:14

prostea, aici vb de H'stadt, baga altundeva batul prin gard. Vira

Fugi cu cercul gigistule, e vorba de satelitul vostru penibil ce are cota 1,05 sa retrogradeze!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează