FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO 4-2

HERMANNSTADT - DINAMO 4-2 // Declarații dure ale „câinilor” după dezastrul de la Sibiu: „Toată lumea e împotriva noastră”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 decembrie 2019 22:38

Denis Ciobotariu, 21 de ani, fundașul lui Dinamo, a vorbit despre eșecul drastic suferit de echipa sa în deplasare cu Hermannstadt, scor 2-4. 

Jucătorul „câinilor” a ratat o ocazie mare de a-și duce echipa în avantaj la scorul de 1-1. 

„Au fost câteva greșeli individuale, greșei de marcaj. Am luat goluri prostești din faze fixe. A fost greșit că în repriza secundă n-am mai pus mingea jos. Am intrat în jocul lor, iar asta ne-a costat.

Regret foarte mult ocaziile ratate, îmi reproșez că puteam fi mai agresiv și poate reușeam să bag mingea în poartă. N-am vorbit de play-off înainte de meci, nici vorbă. Ne-am concetrat doar pe acest meci și consider că avem în continuare șanse de play-off”, a declarat Denis Ciobotariu, la Look Sport.

Deian Sorescu: „Toată lumea e împotriva noastră”

Și Deian Sorescu, marcatorul primului gol „câinilor”, a vorbit despre eșecul din această seară: „Am luat gol ușor. Am pierdut fiecare duel la jumătatea terenului. N-avem nicio scuză. Nu doar apărarea a fost KO, toată echipa a fost KO! Oricum, mergem înainte și încercăm să ne revenim. 

Toată lumea e contra noastră, sunt doar probleme la noi. Suntem bine, ne mobilizăm împreună și speră să le dăm tuturor peste nas și să ajungem în play-off”.

Vezi AICI toate detaliile de la partida Hermannstadt - Dinamo!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
394966434424757
Mihai Dinu  •  09 Decembrie 2019, 22:24

Denis si...Deian foarte bine a ti "punctat" de mult nu mai sunteti agresivi (renumele de "cainii rosii"?!) si nu castigati duelurile cu adversarii! Parerea mea este ca puteti remedia aceste carente numai cu o pregatire fizica mare si mobilizare. La lipsa de agresivitate a contrinuit-cu parere de rau-si tatal tau Denis cand era antrenor la Dinamo si stiga obsesiv: fara fault, fara fault si s a perpetuat incontinuu dar mai ales arbitrii care sanctionau dinamovistii orice duel mai barbatesc!

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Decembrie 2019, 11:38
Postat de univ_craiova1 pe 08 Decembrie 2019, 08:41

:))) când pierdeți toată lumea este împotriva voastră când câștigați nu mai e nimeni impotriva:))) ham ham

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  08 Decembrie 2019, 11:37
Postat de jack_the_stripper pe 08 Decembrie 2019, 10:50

Sorescule, până să le dai tuturor peste nas, spune-ne și nouă: și Sepsi-i împotriva voastră? Că atunci e bai mare... Mai ales că meciu-i vineri 13. ;-)

fortza sepsi

Vezi toate comentariile (43)
Comentează