FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - GAZ METAN 0-1

HERMANNSTADT - GAZ METAN 0-1 // Mihai Teja, luat prin surprindere de propria echipă: "Nu mă așteptam la așa ceva" » Ce obiectiv a stabilit

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 septembrie 2018 18:12

Mihai Teja, antrenorul lui Gaz Metan, s-a declarat încântat de succesul obținut de echipa lui pe terenul lui Hermannstadt, 1-0, și recunoaște că nu se aștepta la un început de sezon atât de bun. Medieșenii sunt pe 4, cu 11 puncte strânse în 7 etape. 

"Am făcut un meci foarte bun, n-am ce să le reproșez jucătorilor. Îmi felicit fotbaliștii, sunt bucuros că am câștigat cele 3 puncte într-un meci foarte greu. Obiectivul nostru e să câștigăm fiecare meci, atât, nimic mai mult.

Când te apuci de treabă îți dorești mult să faci un sezon bun, te gândești inclusiv la titlu, dar nu mă așteptam să avem atâtea puncte până acum. Mi-am dat seama apoi că e un grup foarte unit, că antrenez niște caractere extraordinare și am spus că putem face lucruri frumoase.

Îmi doresc ca jucătorii să rămână la fel și să putem să câștigăm meciuri în continuare", a declarat Mihai Teja, la TV Telekom Sport.

"A fost un meci crâncen, ne-am luptat pentru fiecare minge, ne bucurăm că am câştigat acest derby al Sibiului. Cred că putem ajunge în play-off în acest sezon, trebuie să tragem de noi, să muncim mai mult şi să sperăm la mai mult"
Valentin Crețu, Gaz Metan, pentru aceeași sursă

Programul etapei a 7-a:

Sepsi - Dunărea Călărași 1-0 Detalii AICI
Hermannstadt - Gaz Metan 0-1 Detalii AICI
Azi, 18:30 Astra Giurgiu - Voluntari Detalii AICI
Azi, 21:30 Craiova - Dinamo Detalii AICI
Duminică, 18:30 CFR - Viitorul
Duminică, 21:30 FCSB - Botoșani
Luni, 21:00 Poli Iași - Chiajna

Clasament actualizat

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  04 Septembrie 2018, 13:27

nush daca o facut blat cu slugile lui becali, nu stiu ce te face sa crezi asta..Mi se pare ca gazul s-a "fript" dupa pauza cand au intrat tunurile steleei : Gnohere, Tanase, si Pintilii!

100002473541087
Danut Ognean  •  01 Septembrie 2018, 19:47

daca nu faceati blat cu fcsb-ul erati pe primul loc slugi gigiste

Vezi toate comentariile (2)
Comentează