FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME FINANCIARE

EXCLUSIV Haos total în Liga 1: „La noi e un război intern, sunt 3 luni de când nu am primit salariile! Jucătorii vor să rezilieze”

Antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu // foto: Imago Images
Antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 11 august 2022 17:50 / Actualizat joi, 11 august 2022 18:29

Antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu (47 de ani), a acceptat să vorbească pentru GSP.RO despre plecarea președintelui Dani Coman și despre criza financiară de la club: „Nu ne-am luat salariile pe mai, pe iunie și nici primele restante”.

A fost cutremur, azi, la Hermannstadt. Deși echipa pregătită de Marius Măldărășanu, nou promovată!, a avut un debut foarte bun de sezon, cu două victorii și două remize, președintele Dani Coman și-a anunțat plecarea din club pentru că acționarii nu și-au onorat obligațiile față de jucători, față de staff și de ceilalți angajați ai cubului. 

Dan Șucu reacționează, după ce Gigi Becali l-a luat peste picior: „Trebuie să mai mănânce multă pâine ca să ia el de la mine. Poate îi cumpăr tot Rapidul cu 3 milioane!”
RAPID
Dan Șucu reacționează, după ce Gigi Becali l-a luat peste picior: „Trebuie să mai mănânce multă pâine ca să ia el de la mine. Poate îi cumpăr tot Rapidul cu 3 milioane!”

Fostul portar, cu merite mari în formarea echipei, dar și la promovare, a tras mai multe semnale, însă au fost în van. Așa că după antrenamentul de dimineață și-a luat rămas bun de la jucători și de la antrenori. 

Abordat de GSP.RO, Coman n-a vrut să vorbească, „vreau mai întâi să mă liniștesc”, dar Gazeta a reușit să discute despre situația de la Hermannstadt cu antrenorul Marius Măldărășanu.

Haos total în Liga 1: „La noi e un război intern, sunt 3 luni de când nu am primit salariile! Jucătorii vor să rezilieze”
Antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu // foto: Imago Images

Marius Măldărășanu: „Dani Coman nu s-a putut ține de promisiunea făcută jucătorilor”

- Cum s-a ajuns la plecarea lui Dani Coman? 
- Ieri a avut o discuție cu patronii referitoare la datoriile existente, n-au ajuns la o înțelegere și, așa cum anunțase mai demult, a decis să plece în condițiile în care nu s-a putut ține de promisiunea făcută jucătorilor, de a rezolva situația. Pe data de 25, luna asta, se fac 3 luni de când nu ne-am luat banii. E vorba de salariile pe mai și iunie, plus primele restante, cele de la promovare, care s-au plătit doar pe jumătate.

- La un moment dat au fost discuții, și nu doar la Hermannstadt, cu privire la întârzierea intrării banilor din drepturile TV... 
- Din ce am înțeles au intrat între timp, dar la club nu s-a întâmplat nimic. La noi este vorba și despre un război intern, între acționari și membrii fondatori. Sunt la mijloc anumite orgolii, trebuie să se rezolve. Noi, staff-ul, jucătorii, suntem înțelegători...

Marius Măldărășanu, antrenor Hermannstadt: „Un jucător mi-a spus astăzi că vrea să rezilieze contractul”

- Mai rezistați? 
- Eu mai rezist, dar nu prea mai am ce să le spun jucătorilor. Unul m-a și sunat astăzi, că ar vrea să rezilieze. Ei văd ce se întâmplă, probabil își fac gânduri că până pe 5 septembrie, când se închide perioada de transferuri, ar putea să-și găsească loc la alte echipe.

- În ciuda problemelor cu banii, echipa joacă foarte bine, are rezultate... 
- Băieții sunt fotbaliști profesioniști. Fiecare își face meseria, iar dacă joacă bine, poate să-și găsească mai ușor un contract, dacă la Sibiu nu se va mai putea.

- Credeți că Dani Coman s-ar mai putea întoarce, dacă se rezolvă problema banilor? 
- El a mai făcut un gest asemănător și sezonul trecut, pentru ca apoi să revină. Sper ca plecarea lui să fie un semnal, să aibă ecou la cei din fruntea clubului. Recent, când a ieșit și a cerut un sprijin mai consistent, inclusiv din partea autorităților locale, Dani nu nega implicarea acestora, ci doar voia să transmită că la alte echipe, contribuția primăriilor e ceva mai consistentă. A și avut ulterior o discuție lămuritoare cu doamna primar Astrid Fodor.

- Conducerea cum a reacționat la plecarea lui? 
- Domnul Rotar mi-a spus că săptămâna aceasta încearcă să ne bage un salariu, cel pe mai. Iar săptămâna viitoare, banii pe iunie și primele restante.

Mai multe știri din Liga 1: 

Revolta primarilor » Încă un edil, șef în Liga 1, iese la atac: „Ce are domnul Costi Mocanu cu echipa noastră?”

Omul care l-a descoperit pe Rareș Ilie anunță: „Am un puști poate chiar mai bun! Aproape am parafat actele cu Rapid”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
francklin67
francklin67  •  11 August 2022, 21:31

Hahaha,visezi voi nu aveti decat un SENS UNIC"Div.C"sau FALIMENT

lapusneanul
lapusneanul  •  11 August 2022, 18:54

ma bucur pentru portarul iliev...hahahaha

mattteo
mattteo  •  11 August 2022, 18:43

Se retrag si Dinamo si Chiajna dau un baraj cu invitatie in Liga 1. Si meciurile Sibiului se rejoaca de catre castigatoare, ca nu au fost multe.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează