FOTBAL  »  LIGA 1  »  CEAHLAUL

Hizo: “Sînt nevinovat”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Chemat astăzi la Comisia de Disciplină pentru declaraţii făcute la adresa arbitrului Alexandru Tudor după meciul cu Rapid, 1-5 în etapa a 26-a, Viorel Hizo spune că este nevinovat.  “Eu nu l-am atacat pe Tudor, aşa că am fost chemat degeaba la comisie. Nu am spus nimic jignitor la adresa arbitrului, iar dacă a apărut pe undeva aşa ceva, nu sînt vorbele mele”, a precizat antrenorul Ceahlăului.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (14)
 •  23 Aprilie 2008, 17:38

BRAVO LAZARE, SIGUR ASTA E UNUL DE LA CEAHLAUL, CRED CA E FRAIERUL ALA DE SECUND AL LOR CA EL STIE DEJA CA CEAHLAUL NU RETROGRADEAZA, PROBABIL IAR MERG PE BLATURI SI ASA CA E NORMAL SA SPERE.DAR DACA ASTAZI ASTIA PIERD SAU FAC EGAL S-AU DUS SPERANTELE, DAR LINGAII ASTIA(HIZO SI ZOTINCA) NU VOR PLECA PT CA AU NEVOIE DE BANI SI E VORBA DE MULTI BANI PE CARE-I TRAG DE PE STEFAN.PACAT DE PIATRA NEAMT, ORASUL ACESTA MERITA MAI MULT, TREBUIAU SELECTATI JUCATORI LOCALI NU VEDETE DE-ALE LUI HIZO

 •  23 Aprilie 2008, 17:28

Mai dute atotstiutorule, iar HIZO SI ZOTINCA OR SA PLECE CURAND PENTRU CA CEAHLAUL RETROGRADEAZA , ASTAZI IAU BATAIE CU CEL PUTIN 1-0, si apoi merita sa retrogradeze, mai lasa-ma ca nu a stiut Hizo e o mare vrajeala, probabil ca Stefan nu da doi bai pe ei 2 si bine face, doar Hizo lua bani pe jucatorii aia de aia moare acum de ciuda..asta e, oricum din caua lui se retrogradeaza el e cel plafonat,cred ca tu esti un mare mare fraier si probabil un lingau pe-acolo de vorbesti asa de jucat

 •  23 Aprilie 2008, 13:08

HABAR NU AI DE FOTBAL! Fotbalistii lui peste prajit au facut facultatea cu bani, ca majoritatea sportivilor dupa anii'90! HIZO si ZOTINCA sunt antrenori buni;vina este a conducerii ca a schimbat 15 jucatori in iarna peste capul lui HIZO; chiar si asa CEAHLAUL se va salva de la retrogradare! Mai vorbim peste o saptamana! Cat despre NOHAI si FORMINTE raman la parerea ca sunt "plafonati" iar despre BARNA...NO COMENT(NU ARE VALOARE)!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează