FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-1

Hopa Mitică: Gigi a schimbat peste noapte motivul plecării de la stadion :D

Momentul în care arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat penalty
Momentul în care arbitrul Ovidiu Haţegan a dictat penalty

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 12:44

Gigi Becali a părăsit furios stadionul din Ploieşti aseară, în minutul 65 al partidei Astra - Steaua, 2-1, spunînd că motivul plecării e jocul echipei: "Asta e orice, numai Steaua nu!". După aproape 12 ore, motivaţia patronului e alta: arbitrajul.

VEZI AICI REZUMATUL PARTIDEI!

Patronul "roş-albaştrilor" nu s-a mai putut stăpîni din cauza greşelilor comise de fundaşii Iasmin Latovlevici şi Valentin Iliev, responsabili pentru golurile primite de Steaua.

"Echipa pe care o vreau eu nu este asta, care e condusă cu 2-0 de Astra. De asta am plecat. Am dominat toată prima repriză, a făcut însă Latovlevici acea greşeală. Echipa lui Becali nu trebuie să joace aşa! Greşelile lui Iliev şi Latovlevici sînt inadmisibile, sper să nu se mai repete aşa ceva. Deocamdată nu mă bag pentru că merg lucrurile binişor, cînd n-or să mai meargă o să mă implic, nu pot să las echipa dacă nu merge", a spus Becali aseară la DigiSport Special. CITEŞTE MAI MULTE AICI!

În această dimineaţă, Becali a avut o poziţie complet schimbată faţă de motivul pentru care a părăsit stadionul, spunînd că arbitrajul l-a determinat să plece mai devreme,

"Aseară am plecat, nu am avut vreo ieşire nervoasă. Am plecat din cauza arbitrajului, nu ştiam dacă a fost sau nu penalty, am văzut apoi reluările. Maniera de arbitraj a fost contra noastră. Mi-a zis Narcis Răducan că nu putem egala pentru că nu eram lăsaţi de arbitri. Ne ţineau departe de poartă. E ceva la mijloc cu acest Haţegan. Eu cred că e omul lui Dinamo.", a spus Becali în această dimineaţă la televiziunea sport.ro. CITEŞTE MAI MULTE AICI!

Astra a învins aseară Steaua cu 2-1, goluri N'Doye (din penalty) şi Fatai, respectiv Mihai Costea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
popica1968
popica1968  •  22 August 2011, 17:27

COANA MITA ESTE IN PERICOL. DUPA CE RATEAZA CALIFICAREA MITA IL V-A SACRIFICA PE LEVY.

tonimirea
tonimirea  •  22 August 2011, 16:37

Bre nea Gigi te bate Dumnezeu de fiecare data cind te folosesti aiurea de numele lui si vorbesti numai minciuni si prostii. Pacatele nu se pot rascumpara cu banii.Cu turma de oi cumparata nu poti face nimic ca este luata pe smecherii si cumetrii. Te-au ajuns blestemele lui Mititelu !

fremenash
fremenash  •  22 August 2011, 14:49
Postat de ciparian pe 22 August 2011, 12:40

Candela matii de cioban pr0st, nu ti convine cand esti arbitrat corect! gata, a fost furaciune. sa vezi cum e cand numai asa sunt arbitrati altii, cand joaca , contra voastra.

bah da esti nesimtit ? el e gigi tre sa se dea toti laoparte. steaua fara sa joace contra steaua2, straua,3 gl buzau, urziceni etc... cam schioapata. meciurile grele datorita arbitrajelor le castiga. fara sa le sufle in panze arbitrii si echipele lor daca ar fi luate in considerare doar valoarea lor aratata pe teren steaua ar avea probleme sa stranga 5 puncte in 5 meciuri. jucatorii de valoare tampesc cand ajung acolo pentru ca nau profesionalism sau valoare a stafului. poate intr-o zi o sa prind si eu derbyuri adevarate in capitala fara arbitraje cu 5 penlatyuri pentru dinamo ca sa castige cu 5-4 sau in care steaua ia puncte nemeritate. huaa steaua echipa cu cea mai mare istorie patata

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close