FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

I-a lăsat muți pe ultrași! Ce a făcut Bicfalvi când a fost chemat să înjure Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 00:20

Eric Bicfalvi a marcat golul dinamoviștilor în această seară chiar împotriva echipei la care a jucat timp de 5 ani, în perioada 2007-2012. 

Mijlocașul venit liber de contract în această vară a fost chemat de Peluza Cătălin Hâldan la finalul partidei pentru a scanda împotriva marii rivale. 

Ultrașii au fost șocați când au văzut gesturile fotbalistului, care n-a fost deloc de acord cu asta. A fost împins de la spate de Andrei Marc, însă a făcut semne să fie lăsat să plece. 

I-a aplaudat pe fani, iar când a fost vorba să înjure a dat din cap, făcând semne că nu vrea să cânte și s-a întors spre restul colegilor.

A plecat capul în pământ și gesticula nervos, fiind complet împotriva acestui lucru, mai ales după ce a spus în repetate rânduri că este stelist convins. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (69)
926450780727404
Sorin Chirvase  •  08 Martie 2016, 01:29

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Martie 2016, 21:49

RESPECT PICTORE !

redterrier
redterrier  •  07 Martie 2016, 13:36
Postat de valyomanyd pe 07 Martie 2016, 05:20

Vaiiii, zi pe bune ca esti dinamovist ? :)) Bre, toate galeriile striga Uniunea Europeana :))))) Auzi la el, galeria stelista striga forza steaua ???Asta nu inseamna ca sunt de acord cu astfel de scandari, doar iti spuneam sa lasi vrajeala !

Chiar toate?! Galeria lui Poli Timisoara striga? Si chiar daca o face, face din asta modul in care jucatorii isi saluta galeria? Stelistii striga "Forza Steaua", da, la salut. Cred ca suntem singurii fraieri care striga de altii la salut. Si da, sunt dinamovist. Dinamovistii in medie au mai multa inteligenta decat altii. Tocmai de-aia zic sa renuntam la scandarea asta.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează