FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ia doi căpitani ai Stelei » Gâlcă vrea oamenii care l-au ajutat să facă tripla în Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iunie 2015 00:00

Fostul tehnician spune că cei doi jucători sînt primii pe lista lui la echipa pe care o va prelua şi nu exclude posibilitatea de a continua în Liga 1

La fix două săptămîni de cînd a bifat al 3-lea trofeu cu Steaua, dar şi despărţirea oficială de trupa din Ghencea, Costel Gâlcă a vorbit ieri pentru prima dată despre fosta lui echipă. "Va rămîne mare favorită la titlu şi în sezonul următor. Chiar dacă ASA văd că se întăreşte şi l-a adus pe Dan Petrescu, chiar dacă Astra are un antrenor valoros şi deţine şi ea un lot de calitate, lotul Stelei rămîne cel mai bun", crede Gâlcă.

"Timpul e prea scurt pentru Mirel"

Totuşi, cel care a pregătit-o pe Steaua între iunie 2014 şi iunie 2015 avertizează că formaţia roş-albastră e în urmă cu strategia pentru grupele Champions League. "Cred că o să vină jucători, dar deja e cam tîrziu. Am spus şi cînd eram acolo, e extrem de puţin timp pînă la primele meciuri. Ca să faci o echipă competitivă şi omogenă trebuie să ai toţi fotbaliştii pe care îi doreşti încă de la începutul pregătirilor. Pentru Mirel e greu fiindcă timpul e foarte, foarte puţin. Steaua ar fi trebuit să ia aceşti jucători încă de acum, tocmai ca să cîştige timp. Eu am avut chiar mai mult timp, dar jucătorii au venit mai tîrziu şi aţi văzut... Oricum, îmi doresc ca Steaua să ajungă în Ligă, ar fi o lovitură mare pentru fotbalul românesc, dar şi un boom financiar", a declarat Gâlcă.

"Am fost sunat de ziariştii israelieni"

Care e viitorul său? "Încă n-am nimic, cînd va fi o să aflaţi din gura mea, aşa cum am procedat şi cînd am spus că nu mai continuu la Steaua". Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului? "Eu n-am avut discuţii, am fost sunat inclusiv de ziarişti din Israel, le-am zis că nu merg acolo. Ştiu însă că Maccabi e în negocieri cu Joan Carrillo, un spaniol, pe care îl cunosc", a spus Gâlcă, ibericul Carrillo fiind antrenorul cu care Videoton a cîştigat titlul în Ungaria.

Azi, Tel Aviv și-a pus antrenor, iar acesta nu a fost nici Costel Gâlcă, nici Joan Carrillo. Corespondentul GSP de la Tel Aviv, Beno David, a informat că Maccabi l-au numit pe sîrbul Slavișa Jokanovici. (mai multe detalii aici)

"În Emirate au fost doar vorbe"

Şi atunci, încotro va merge Costel? "Emirate? Acolo am vorbit de ceva, dar vag. Aş vrea undeva în Europa, dar depinde de proiect. N-aş refuza nici Liga 1, niciodată n-am spus că n-aş vrea să rămîn aici", dezvăluie antrenorul, care spune că va continua să lucreze cu foşti elevi de la Steaua. "Am ţinut legătura cu ei, vorbesc pe whatsapp şi pe unii voi încerca să-i iau unde mă duc. De exemplu, pe Prepeliţă, că tot e liber, pe Tănase, despre care ştiu că îşi doreşte mult să plece".

"Nu zic că e imposibil să mă întorc la Steaua în anii următori. Niciodată să nu spui niciodată, dar cred că ce am avut cu Steaua s-a încheiat. Şi s-a încheiat bine"
Costel Gâlcă, fost antrenor Steaua

1 transfera realizat Steaua pînă acum, Alcenat, în timp ce la plecări figurează deja 5 nume: Arlauskis, Latovlevici, Bourceanu, Prepeliță și Rusescu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
xnread
xnread  •  15 Iunie 2015, 16:13
Postat de khal_37 pe 15 Iunie 2015, 13:41

Ia doi căpitani ai Stelei » Gâlcă vrea oamenii care l-au ajutat să facă tripla în Ghencea", Care este realitatea in schimb: ,,Am ţinut legătura cu ei, vorbesc pe whatsapp şi pe unii voi încerca să-i iau unde mă duc. De exemplu, pe Prepeliţă, că tot e liber, pe Tănase, despre care ştiu că îşi doreşte mult să plece". Unde sa-i duca bre daca el nici macar nu are inca echipa??? Sa-i ia cu el asa la o plimbare??

Ceea ce se intelege din articol e ca dl Galca isi va indruma proprii elevi indiferent de echipa care il va contracta.:)

khal_37
khal_37  •  15 Iunie 2015, 13:41

Ia doi căpitani ai Stelei » Gâlcă vrea oamenii care l-au ajutat să facă tripla în Ghencea", Care este realitatea in schimb: ,,Am ţinut legătura cu ei, vorbesc pe whatsapp şi pe unii voi încerca să-i iau unde mă duc. De exemplu, pe Prepeliţă, că tot e liber, pe Tănase, despre care ştiu că îşi doreşte mult să plece". Unde sa-i duca bre daca el nici macar nu are inca echipa??? Sa-i ia cu el asa la o plimbare??

khal_37
khal_37  •  15 Iunie 2015, 13:38

Ma tu nu ai fi multumit nici daca ar veni Messi si Iniesta, l-ai critica pe Becali de ce nu l-a adus pe C. Ronaldo si pe Pirlo...numai prostii debitezi bre.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close