FOTBAL  »  Superliga  »  PLANETA ŞI-A MAI REVENIT

Ia uite ce darnic e Copos: un milion de euro pentru Marius Constantin!

Marius Constantin, Rapid
Marius Constantin, Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

George Copos este considerat un patron zgîrcit. Tot el, însă, este în stare să plătească nişte sume exorbitante atunci cînd i se pune pata. Aşa i-a garantat două milioane de euro lui Peseiro, aşa ajunsese Julio Cesar să fie cel mai bine plătit jucător din campionatul României. Acum, "pata" lui se numeşte Marius Constantin, pe care vrea cu tot dinadinsul să-l păstreze în Giuleşti.

 

Culmea este că Marius Constantin, 25 de ani, refuză să semneze prelungirea înţelegerii, scadente în vară, chiar dacă patronul din Grant îi pune pe masă un milion de euro! 400.000 de euro la semnătură şi cîte 200.000 de euro contract pe sezon. Marius Constantin joacă de aproape şase ani la Rapid şi speră să prindă în străinătate un contract mai avantajos decît îi oferă acum George Copos.

Constantin a fost titular în prima etapă a returului, la Iaşi, dar a părăsit terenul încă din prima repriză, accidentat. Medicul Rapidului susţine că fotbalistul este acum apt din punct de vedere medical şi va fi pe bancă la partida de duminică, împotriva Unirii Alba Iulia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  12 Martie 2010, 16:59

si eu azi dimineata imi admiram ceafa , sa fim seriosi , nu ofera copos salariul ala nici daca ar gasi banii in drum , este o petarda aruncata presei ca apoi sa poata sa vina sa declare ... eu i-am dat 1 milion si n-a vrut sa semneze , e ahtiat dupa bani

 •  12 Martie 2010, 15:20

lasa-l sa plece, dragoste cu de-a sila nu se poate o sa se intoarca la rapid cu coada intre picioare ca nu face purici multi pe nicaieri cu temperamentul lui vulcanic dar pote pana la urma semneaza cu echipa lui de suflet RAPID de altfel avem nevoie de el ca este bun fzr

 •  12 Martie 2010, 14:00

suma asta-i pentru presa, cind se pun lamasa negocierilor se injumatateste, iar cind semneaza se mai scade un pic si se mai adauga cauze privind vinzarea savarinelor !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close