FOTBAL  »  Superliga  »  CAZUL "VALIZA"

Iacov: "Dragomir a pierdut controlul banilor negri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2008 00:00

Fostul preşedinte al celor de la FC Naţional, Constantin Iacov, l-a atacat dur pe Dumitru Dragomir:

 

"Eu am avertizat de multă vreme de legătura dintre Dragomir şi Florea. Dragomir a pierdut foarte mult prin faptul că Lupescu a delegat arbitri. A pierdut controlul banilor negri, să fim cinstiţi. Fără banii de la arbitri era muncitor de şantier. Dragomir încearcă să provoace un război în interiorul federaţiei. Erau bani foarte mulţi şi cred că DNA adună probe în continuare la cazul Valiza. Eu ţin minte cînd cineva mi-a oferit 500.000 de euro ca să pierd un meci", a spus Iacov la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  25 Iulie 2008, 16:23

Mitica asta ( milionaru) corect si cinstit <PRM_Uistuc , e un mare BANDIT si-l pupa la buca pe M Sandu la greu da cred ca i-s numarate zilele doar se asteapta sa incepa campania electorata ! Anu asta toti ciumetii din fotbal ii vedem pe afis ! Cu cit numele-s mai mari cuatit o sa fie mai satisfacuti politicenii (de al putere) PDL,PNL !Merita rasi de DNA impreuna cu JIJI! Astia-s mina-n mina ! SO pe ei "organelor"!

 •  25 Iulie 2008, 15:40

Pt. Pippen, Condescu, presedintele Pandurilor. Alea 500 000 de euro au ajuns pana la urma la Mitica si Mircica. Dovada, Progresul e in liga 2, Pandurii au ramas bine merci in liga 1 desi au retrogradat in acel sezon 2005-2006. FC National-Pandurii 3-2, hat trick un anume Sapunaru.

 •  25 Iulie 2008, 15:01

are dreptate FOARTE MARE Constantin Iacov.aceste doua personaje cat si maimutoii de veri ai lu becali au distrus fotbalul romanesc . rugam DNA sa isi faca treaba sa bage la puscarie 20 de ani aceste taraturi comuniste care s au imbogatit din inselaciuni .

Vezi toate comentariile (13)
Comentează