FOTBAL  »  LIGA 1  »  CCA

Iancu: "Cei de la FRF joacă toţi fundaşi! Sandu îl va prinde în ofsaid pe Crăciunescu şi îl va executa"

Mircea Sandu şi Ion Crăciunescu în 2009
Mircea Sandu şi Ion Crăciunescu în 2009

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 18:29

Patronul echipei Poli Timişoara, Marian Iancu, l-a atacat din nou pe preşedintele FRF, Mircea Sandu, despre care a spus că îl va pîndi pe noul şef al arbitrilor, Ion Crăciunescu, pe care îl va da afară la primul scandal legat de arbitraj.

"E clar că Ion Crăciunescu este cea mai bună soluţie pentru şefia CCA. I-am urat "La Mulţi Ani!" şi i-am transmis să aibe puterea şi liniştea sufletească să refuze. Dar este un tip ambiţios, sigur se va înhăma la această treabă.

Mircea Sandu nu e de vină nici de corupţia care există la noi, nici de altceva. El , dar cum îl va prinde în ofsaid, îl va şi executa. O să îi caute ofsaidul, iar cînd se va întîmpla, va fi executat. Ofsaidul se mai şi provoacă, ştiţi cum sînt fundaşii ăştia de la Federaţie.Toţi joacă fundaşi acolo! Nu înţeleg cum un om, Mircea Sandu, poate să administreze ceva şi să nu producă nimic, să nu rezulte nimic din această activitate.

Dacă am da şi noi în judecată în civil Federaţia, cu siguranţă ne-ar dezafilia şi pe noi. E şoriciul gros. Nu îi sensibilizează oamenii care ies în stradă. Îi vreau pe suporteri pe stadion, nu în stradă", a spus Marian Iancu la "Fanatik Show", pe DigiSport 1.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (32)
anti_emigranti
anti_emigranti  •  28 Septembrie 2011, 20:11

Eu cred ca mircica sandu e un om corect, la fel ca si mariusica stan si marcelica avramut, toti se poarta ca adolescentii cu nevestele lor si danseaza bine la chefuri, asa ca n-au cum sa ia spaga.:-)) Tine idiotul ala conferinta de presa sa ne explica ca avram nu ia spaga ca danseaza frumos la chefuri!!! Incredibil ce prosti ne crede, pe toti.

madeintim.
madeintim.  •  28 Septembrie 2011, 08:15

Are dreptate Iancu,Craciunescu merge ca mielu la macelar(SANDU). Nenorocitul asta (SANDU)nu o iarta nici pe masa asa ca nea ION ai grija ce faci!

blaur
blaur  •  28 Septembrie 2011, 06:32

FRF, Mircea Sandu si LPF nu au nici o scuza pentru distrugerea echipelor de fotbal ale oraselor Craiova, Timisoara si Bistrita. Daca ei au razboi cu unii patroni ar fi trebuit sa-i dea in judecata nu sa distruga echipe de fotbal si infrastructura acestora.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează