FOTBAL  »  Superliga  »  STENOGRAME NOI

Iancu: "Neţoiu a fost sunat de Becali pentru că poate să ofere servicii. Oameni ca el găsiţi în Olanda" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 ianuarie 2009 00:00

Marian Iancu, patronul Timişoarei, spune că îşi doreşte ca Gigi Becali să fie găsit nevinovat, iar oamenii ca Gigi Neţoiu să plătească pentru răul pe care îl fac în fotbalul românesc.

"Îmi doresc ca Gigi Becali să iasă nevinovat. Oameni ca Pipi Neţoiu să fie pedepsiţi. Eu cer ca oamenii ca el să fie pedpsiţi, să se facă în fotbal curăţenie. Oricine care e vinovat să plătească. Noi care investim bani, ne cresc peri albi. Fotbalistic, rezultatul a fost bun, dar se putea ca CFR-ul să se încurce spre final dacă ne uităm la ce s-a întîmplat.

Pipi Neţoiu este o căpuşă, el intră în fotbal doar ca să ia. El nu vrea să investească, el vrea să pună echipa la dispoziţia altora. El este un benoclu, un om de colţul străzii. Gigi Becali l-a sunat pentru că poate să ofere servicii. Oameni ca el mai găsiţi în Olanda, sub felinare", a spus Marian Iancu la sportro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  02 Februarie 2009, 16:36

Netoiu la puscarie!Gunoiu asta a nenorocit Craiova,Rocaru,Pitestiul,Mioveniul.Becali la puscarie si Steaua-n Beee!Oligofrenul asta a stricat finalurile ultimelor 3 campionate.Cand vom avea doar investitori ca Iancu,Porumboiou s.a.,atunci vom mai avea echipe in primavara europeana.Pana atunci ne vom fura caciula singuri.

 •  30 Ianuarie 2009, 21:00

imi pare rau d-nule Iancu ca nu ziceti nimic de Becali, care el incepe discutiile tot timpul(se poate vedea in stenograme,el il suna pe zambon, el ii spune lui netoiu toate datele). probabil dupa scandalul de anul trecut v-au mai facut putin,insa porumboiu mai are sange in pix si-l ataca. Intr-un singur fel puteti sa ripostati-aduceti punctele inapoi(daca este posibil) ,jucati fotbal numai pe teren, investiti in echipa ,fiti inaintea oilor in clasamentul final si castigati un trofeu.

 •  30 Ianuarie 2009, 20:25

nea iancu,ii separi pe becali de netoiu? de cand cu jumatatile astea de masura ca doar dumneata esti un om calculat,nu?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează