FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO, MARŢI, 20:00, DIGISPORT

Iancu: "Nu era momentul ca Dinamo să ceară jucătorii împrumutaţi înaintea meciului direct"

Osvaldo Miranda, Miranda, Astra
Osvaldo Miranda, Miranda, Astra

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2009 00:00

Preşedintele executiv al grupării Astra Ploieşti, Marcel Iancu, a declarat că Dinamo nu a ales bine momentul să ceară înapoi jucătorii împrumutaţi Liviu Ganea, Osvaldo Miranda, Georgian Păun şi Eugen Crăciun, chiar înaintea meciului direct.

"Nu vreau să inflamez relaţia cu Dinamo, fiecare club are propria politică, însă nu cred că s-a ales momentul potrivit pentru acest lucru. Noi nu ne vom schimba atitudinea în meciul de marţi", a declarat Iancu.

Oficialul Astrei a mai spus că, după ştiinţa sa, Georgian Păun şi Eugen Crăciun sunt transferaţi definitiv la clubul ploieştean, Dinamo având o cotă de 50 la sută din valoarea unui transfer ulterior.

Iancu a declarat că galeria dinamovistă va beneficia de 225 de bilete la jocul de marţi, însă fanii din Ştefan cel Mare trebuie să depună o garanţie de 600 miloane lei vechi pentru eventualele stricăciuni aduse sectorului în care vor fi repartizaţi. Preţul biletelor la partida Astra - Dinamo este cuprins între 20 şi 35 de lei.

Sursă: Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
 •  03 Decembrie 2009, 19:32

bai stelistilor voi muriti de invidie ca dinamo o sa il ia pe paun inapoi.Nu stiti care paun?ala de v-a dat 2 goluri la ploiesti!!!!forta dinamo

stelistul07
stelistul07  •  03 Decembrie 2009, 18:47

sunt penibili astia la dinamo, ei au uitat ca Paun este jucatorul lui ASTRA... dupa ce lau cedat gratis. numai pacalici la conducerea lui dinamo, dau jucatorii de tot cu acte in regula si zic ca ia imprumutat.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Decembrie 2009, 18:33
Postat de breitner pe 03 Decembrie 2009, 17:45

pachidermul de la timisoara e atat de mare incat numai el poate fi prin ziare ! si se plange ca e dezavantajat (apropos : daca era 5 - 1 pt. ajax nu se mira nimeni decat cel mai mare om de stat)!

poate inveti sa citesti: este vorba de Preşedintele executiv al grupării Astra Ploieşti, Marcel Iancu, scrie in prima propozitie. Sau ai invatat sa citesti la scoala de balbaiti?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează