FOTBAL  »  Superliga  »  URZICENI-DINAMO, AZI, ORA 20:00, DIGISPORT

Iancu: "Urziceniul o bate rău pe Dinamo în seara asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 martie 2010 00:00

Finanţatorul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a comentat din nou, la GSP TV, "cazul Prunea", şi s-a referit apoi la partida care va avea loc în această seară între Unirea Urziceni şi Dinamo, programată pe Digi Sport, de la ora 20:00.

"Asupra acestui om planează suspiciunea de trafic de influenţă în fotbal. Pe mine mă interesează posibila influenţare a arbitrilor prin Prunea, care lucrează în clubul Dinamo", a explicat Iancu.

"Diseară? Victorie detaşată a Urziceniului. O bate clar pe Dinamo. Eu vreau egal, dar nu cred că se va întîmpla aşa. Urziceniul se va detaşa în mod clar", a mai adăugat el.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
 •  29 Martie 2010, 00:47

o cioara grasa si hidoasa

 •  28 Martie 2010, 22:46

da grase,Urziceni abia a luat un punct cu Dinamo.Din noroc

 •  28 Martie 2010, 22:35

Dinamo a facut un meci foarte bun a pierdut pe mana lui dolha si moti .Cea declarat iancu dovedeste ca habar nare de fotbal spunand ca urziceniul bate rau pe dinamo dar unirea na aratat nimic azi doar greselile apararii dinamoviste a ajutato.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează