FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CFR CLUJ

VIITORUL - CFR 0-1 // Ianis Hagi, declarații dure după eșecul cu CFR: ”Așa au ieșit ei campioni anul trecut. La cum am jucat, putem lua titlul”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2018 22:11

Ianis Hagi (20 de ani) a vorbit despre meciul pierdut de Viitorul cu CFR Cluj, scor 0-1 (Țucudean 33), și a dat câteva declarații tari la adresa rivalei din această seară.

”Azi ne-a lipsit finalizarea. Am jucat constant 90 de minute, dar sunt seri când nu-ți intră mingea în poartă. CFR a avut o ocazie după o greșeală a noastră, din cauza terenului. O fază de poartă și un gol. Așa au ieșit ei campioni anul trecut! Știam că au o echipă cu experiență.

Jocul nostru n-a lăsat de dorit, dar pe viitor nu se va mai întâmpla ce s-a întâmplat azi. 

Am avut o perioadă cu meciuri grele. Urmează partida cu Hermannstadt, luăm 3 puncte și mergem acasă. De ce să nu luăm noi titlul la cum am jucat? I-am dominat pe cei de la CFR. Trebuie să punem la punct anumite chestii din fața porții”, a declarat Ianis Hagi la Look Sport.

...despre eventuala vânzare a acțiunilor clubului Viitorul: ”După 10 ani cred că se schimbă strategia. Cred că el (n.r. Gică Hagi) știe ce are de făcut. El a înființat acest club și cred că el știe că după 10 ani clubul merită o schimbare. Noi trebuie să ne adaptăm la ce-i la club și să dăm 100%”.

Citește și:

Țucudean a adus victoria CFR-ului, dar e gata să-i părăsească pe ardeleni: "Dacă vine o ofertă bună, conducerea va decide dacă o va accepta"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (63)
883135188391540
Popa Corneliu  •  18 Decembrie 2018, 16:43
Postat de mosvasile pe 18 Decembrie 2018, 15:24

"Nas Gica"!Lasa bre ca clujenii- inainte de golul lui Tucudean-asa "prost" cum joaca ei-au avut si un penalty neacordat- la Tucudean!Si cu 0-2 la pauza...altele erau comentariile!

Declaratii la alibi, ca sa numai vuiasca lumea de "statu' ***" de vreo trei ani incoace! Cooperativa Echipelor de Primarii PSD+alte Servicii functioneaza! "Lumina" in fotbalul romanesc vine de la Grupul de Cluj a d-lui Dancu! Banii de la Televiziuni vin de la Digi.***! RCS&RDS si UPC sunt cei ce dicteaza politica editoriala la Canalele de Sport a Digi, Look tv, Sport.ro! Hagi a inteles asta si a aderat la Cooperativa si uite asa a iesit campion, acum trebuie el sa "stea ***" in compensatie! Interesul este ca oierul sa numai castige campionate si sa plece din fotbal ca Porumboiu! Capisci?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  18 Decembrie 2018, 15:24

"Nas Gica"!Lasa bre ca clujenii- inainte de golul lui Tucudean-asa "prost" cum joaca ei-au avut si un penalty neacordat- la Tucudean!Si cu 0-2 la pauza...altele erau comentariile!

kingdon
kingdon  •  18 Decembrie 2018, 13:49

la astia in familie " batutul campilor" e virtute. Ei se vad ca au jucat bine, nu au avut un sut pe poarta, au pierdut acasa, dar sunt multumiti....Doamne ce distrusi !!!! Deliciul Carcotasilor aceasta famile erudita.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează