FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ianis Hagi se pregătește de plecarea de la Viitorul: "Mai sunt 5 meciuri aici"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 20:35

Ianis Hagi nu exclude o posibilă despărțire de Viitorul Constanța. Fotbalistul a avut mai multe oferte în vară, inclusiv de la Sevilla, însă Gică Hagi nu a acceptat suma oferită de liderul din La Liga. 

"Cred că orice jucător îşi doreşte să facă la un moment dat pasul următor, să ajungă la un nivel mult mai înalt şi să joace în cele mai importante campionate ale lumii, dar momentan sunt la Viitorul, am realizat până acum obiectivele pe care ni le-am pus în cap, merge bine aici, jucăm un fotbal frumos şi după aceea vom vedea ce-mi va rezerva viitorul.

Cu siguranţă cred că orice jucător se gândeşte la un moment dat să facă următorul pas. Mai sunt cinci meciuri aici. Până la vacanţa de iarnă avem o serie destul de grea, trebuie să scoatem cât mai multe puncte şi să mergem liniştiţi în vacanţa de iarnă cu gândul că suntem matematic calificaţi în play-off", a spus Ianis Hagi pentru site-ul oficial al clubului.

Ianis Hagi a adunat 16 meciuri la Viitorul în toate competițiile în acest sezon, a marcat 6 goluri și a oferit două pase decisive.

1.500.000 €este cota pe transfermarkt a lui Ianis Hagi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
whiteredarad
whiteredarad  •  28 Noiembrie 2018, 10:50

Fata de Ianis si Gica Hagi vad foarte multa rautate,multa contestare, acuze de blaturi, etc. Cum sa fie Ianis implicat intr-un blat ? Baiatul este talentat,are realizari de necontestat, la club si la Nationala U 21, totusi, cred unii ca nu este un fotbalist bun. Timpul ne va arata ce va face in fotbal, poate nu va atinge (chiar) celebritatea tatalui, dar un jucator foarte bun...este, inca de pe acum. Este printre foarte putinii fotbalisti , din Europa, care a dat gol, in prima liga, din lovituri libere, folosind ambele picioare. Si asta nu poate orisicine. Apoi te poti baza pe el la un penalty, il bate serios, tare si jos la colt, la fel poate bate cu ambele picioare, si rateaza putine. Valoarea nu i-o poate lua nimeni, de contestat, de injurat, sint destui, ca asa-i laa romani, lovesti in cel ce trage caruta ( citeste...echipa ).

maradona5
maradona5  •  28 Noiembrie 2018, 05:13

Pleaca in vacanta si el , a obosit de atatea blaturi

lake1001
lake1001  •  27 Noiembrie 2018, 23:58

De acord....pleaca si el ţara ca sa taie porcul si voi credeati altele....iar v-a facut nenea ziaristul....esta trbuie sa fie nea Ovi deghizat in jurnalist...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează