FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OFICIAL Trădarea este completă! Ianis Stoica a semnat cu firma fraților Becali: „Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi”

Ianis Stoica, FCSB
Ianis Stoica, FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 15:55 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 16:53

Este oficial: Ianis Stoica (18 ani), jucătorul în schimbul căruia Gigi Becali vrea să obțină zeci de milioane de euro, a „trădat-o” pe Anamaria Prodan și a semnat cu Becali Sport, firma de impresariat condusă de Dragoș Sîrbu, la care Giovanni Becali este consilier. 

După Dennis Man, care a părăsit-o pentru a semna cu firma fraților Giovanni și Victor Becali, același lucru i s-a întâmplat Aneimaria Prodan și cu Ianis Stoica, atacantul de perspectivă al celor de la FCSB. 

Mutarea, despre care GSP.ro v-a informat pe 25 noiembrie, a fost confirmată astăzi de Dragoș Sîrbu, numărul 1 din acte al firmei de impresariat.

„Perla” de la FCSB care devine Mbappe! Avem cifrele: e lângă Salah și Sane
FCSB
„Perla” de la FCSB care devine Mbappe! Avem cifrele: e lângă Salah și Sane

Ianis Stoica a semnat cu Becali Sport 

„Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a declarat Dragoș Sîrbu, conform Fanatik

Ianis Stoica a „trădat-o” pe Anamaria Prodan: „Până nu văd semnat, nu mă interesează” 

După ce Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în presa europeană, fotbalistul a ales să schimbe taberele, mutare care nu a rămas fără răspuns din partea Anamariei. Impresarul nu crede că Ianis ar fi putut să o „trădeze” într-o asemenea manieră și așteaptă oficializarea „transferului”. 

„Acesta e răspunsul meu: eu cred în jucător și în familia lui. Până nu văd semnat nu mă interesează. Toți trebuie să-mi dea 10 la sută minim că-și fac reclamă pe numele meu. Să ia, să păcălească, iar la final să plătească. Așa e în viață. Păcălești și la final plătești”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Ianis Stoica este un tânăr jucător care va ajunge departe, e mai bun decât Dennis Man.

- Anamaria Prodan pentru tuttomercatoweb, pe 16 noiembrie 

Gigi Becali: „Să semneze cu cine vrea”

Pe 29 noiembrie, Gigi Becali confirmase dorința jucătorului: „M-a sunat Giovanni, mi-a spus: «Gigi, a venit taică-su lui Ianis, că vrea să semneze cu firma noastră. Ești de acord?» I-am zis: «băi Giovanni, nu mă interesează, nu mă întreba pe mine dacă sunt de acord, n-am nicio treabă, semnează cu cine vrea». Ce scandal? Nu mai am treabă! Nu mă interesează de ea, nu mai vreau să aud”.

Acum că l-a pierdut pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan a rămas cu un singur jucător important la FCSB, fundașul central Iulian Cristea. Impresara mai are înțelegeri, printre alții, cu Nicolae Stanciu.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Liderii generațiilor 2001 și 2002 față în față, în FCSB - UTA » Comparație pe acest sezon între Tavi Popescu și David Miculescu, în funcție de 4 parametri

MM Stoica a avut dreptate » Fotbalistul care a provocat controverse la FCSB nu s-a impus nici după un an ca titular

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  03 Decembrie 2021, 19:19
Postat de Ionut Visan pe 03 Decembrie 2021, 18:01

Are contract beton cu el.El a luat bani la semnătură, si scrie in contract asta.Nu ma doare pe mine,ce n-as fi eu în.locul ei.Ea le-a trecut clauze care in Instantele Civile au valoare.Pai fratele meu vitreg a tras țeapă unei agenții imobiliare,care avea contract ca asta, si plătit la greu dupa,cam 3 apartamente i-a luat,pentru un singur comision de vanzare a unui apartament.

Ceva nu se leagă

prapadlafcsb
prapadlafcsb  •  03 Decembrie 2021, 19:18
Postat de markksson pe 03 Decembrie 2021, 18:14

Lumea pune prea mult pret pe ce spune Prodanca. Giovanni e vulpoi batran, voi credeti ca el si avocatii lui nu au gandit (impreuna cu Ianis) cu o mutare inainte? AMP bate campii: "nu exista ca Dennis Man sa semneze cu Giovanni", "nu e posibil vreodata pe Pamant ca Reghe, soarele meu si al familiei mele, sa aiba o aventura", "nici intr-un milion de ani nu ma tradeaza Ianis Stoica si familia lui" etc. AMP a dus gandirea pozitiva pe taramuri absurde - ea e cea mai tare femeie din lume, cel mai bun agent din lume, multumita ei a mers Steaua bine cand Gigi era la zdup, etc. Daca media nu ar baga-o in seama, ar fi un zero barat. Nu uitati ca i-a scapat porumbelul acum cateva luni, cand era vorba de partaj: "ce sa impartim, eu tot ce am, am de la mama mea". Atunci chiar am crezut-o!

Ai uitat sa spui ca și-a dat singura titlul de cea mai sexy și fashion impresara

romeverest
romeverest  •  03 Decembrie 2021, 18:28

Prodanca isi va pierde rand pe rand multi jucatori !! S-a terminat prietenia cu Becali si casatoria cu Reghecampf in urma carora a avut avantaje enorme in semnarea unor jucatori, uneori fiind chiar obligati sa semneze cu ea !! Jucatorii sunt interesati de viitorul lor, asa ca au constatat ca Prodanca este mai preocupata cu scandalurile din presa si cu promovarea ei, nicidecum de cariera lor !! Cand in toata cariera, cu care se tot lauda, nu a fost in stare sa transfere vreun jucator roman intrun campionat din Vestul Europei, pare normal ca multi jucatori sa-si caute alti impresari cu legaturi mai adanci in fotbalul care conteaza !!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează