FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CLINCENI 3-2

Ianis Stoica, omul momentului la FCSB: „Sunt liniștit, nu-mi taie nimeni capul” » De ce n-a vrut tatăl lui să intre în direct

Ianis Stoica +48   FOTO
Ianis Stoica

Articol de , - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 23:45 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 00:01

FCSB - Academica Clinceni 3-2 | Ianis Stoica (18 ani) a marcat din nou pentru roș-albaștri, ajungând la 3 goluri în 7 meciuri pentru vicecampioană în Liga 1.

Toate detaliile despre FCSB - Clinceni, AICI!

„Mă simt foarte bine, mă bucur că am reuşit să luăm cele trei puncte, a fost un meci foarte greu. Jucăm foarte bine de când a venit Mister, cred că avem altă faţă, avem altă atitudine şi sperăm să o ţinem tot aşa, să luăm cele trei puncte. 

În unele jocuri trebuie să suferim, dar până la urmă importante sunt cele trei puncte. Nu am nicio emoţie. Înainte de meci dorm foarte liniştit, până la urmă joc fotbal de plăcere, nu îmi taie cineva capul. Joc de plăcere, sunt bucuros când joc fotbal. Îmi place să joc cu presiune. Dacă nu ar fi presiune, nu aş putea să mă motivez”, a declarat Ianis la final.

Colegii mei au încercat să stea de vorbă cu Pompiliu Stoica, tatăl lui Ianis, dar n-a vrut să intre: «Eu l-am adus aici, de-acum îl las pe el să vorbească. Doamne ajută, să continue tot așa»
Vali Moraru, moderator „Digi Sport Special”

3 goluriare Ianis Stoica la FCSB în Liga 1 (7 meciuri), fix câte a marcat și tatăl său pentru bucureșteni, Pompiliu, dar în 108 meciuri

Ianis Stoica, omul momentului la FCSB: „Sunt liniștit, nu-mi taie nimeni capul” » De ce n-a vrut tatăl lui să intre în direct
Glezna bandajată a lui Ianis Stoica, după FCSB - Clinceni 3-2 FOTO: Vlad Nedelea

Am avut un clinci cu un adversar, sper că nu e nimic grav (n.r. referitor la glezna bandajată)
Ianis Stoica

Mister lucrează foarte mult la acest spirit, nu avem deloc timpi morți la antrenament, tot timpul jucăm sub presiune. Suntem o echipă agresivă, încercăm să recuperăm cât mai repede mingea. Pe final, mi-a venit glezna într-o parte, dar nu este nimic grav. Sunt bine
Valentin Gheorghe, extremă FCSB

FCSB - Academica Clinceni 3-2 » Continuă seria de victorii pentru roș-albaștri

+44 FOTO
  • Gazdele au început perfect meciul, iar în minutul 10 conduceau deja cu 2-0. Mai întâi, gol Keșeru, căpitan în această seară. Valentin Gheorghe i-a pasat în careu, atacantul roș-albaștrilor a șutat inițial în portarul Dobre, dar a avut noroc și balonul a revenit la el. A doua oară n-a mai iertat: lob superb, peste goalkeeperul ilfovenilor ieșit în afara careului mic (3). Cel mai rapid gol din acest sezon!
  • A urmat momentul fundașilor centrali. Iulian Cristea a recentrat pentru Vinicius, care a împins mingea în plasă din câțiva metri (10). Greșeală mare și a portarului Dobre, depășit de centrarea lui Radunovic.
  • FCSB n-a mai forțat. Din contră, Clinceni a preluat inițiativa în multe momente și chiar a reușit să marcheze înainte de pauză (45). Nigerianul Michael Omoh a punctat cu un șut de la 25 metri, deviat și de Adrian Șut, mult prea lent în tentativa de a-și bloca adversarul. În poartă, Andrei Vlad era poziționat în afara careului mic, fiind o victimă sigură pentru șuturile lobate, ca acesta.
  • Ianis Stoica a majorat din nou diferența în repriza a doua, profitând de duelul dintre Dobre și Vali Gheorghe (67). Stoica a mai punctat o dată, dar golul a fost anulat - în mod corect - pentru un ofsaid la Vinicius.
  • La fel ca în Cupă, FCSB a tremurat pe final, după golul lui Cascini (88). Oaspeții n-au mai avut timp să și egaleze însă.
  • „Le voi zice jucătorilor că suntem AC Milan”, își motiva Ionuț Chirilă echipa înainte de meci. Nu i-a ieșit în totalitate, dar Academica nu s-a făcut de râs la debutul antrenorului în Liga 1 ca „principal” al ilfovenilor.

Citește mai multe știri de actualitate:

Iuliu Mureșan, prima reacție despre venirea lui Mutu: „Era pe listă de la început”

L-a dat afară după eliminarea din Cupă: „Nu mai face parte din lot” + Amenzi pentru toată echipa!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
aius
aius  •  26 Septembrie 2021, 09:18

,,Eroul,, partidei, cum va place voua ziaristilor, a fost din pacate portarul oaspetilor,vinovat la doua dintre golurile oierilor ! Ianis Stoica, un sportiv de perspectiva, caruia-i urez ,mult succes !

Berceni
Berceni  •  26 Septembrie 2021, 08:09
Postat de paolo14 pe 26 Septembrie 2021, 05:31

Mai inhalezi substanțe halucinogene?

Are dreptate ala nea gulie.

planetfun
planetfun  •  26 Septembrie 2021, 07:48
Postat de paolo14 pe 26 Septembrie 2021, 05:31

Mai inhalezi substanțe halucinogene?

El nu-si scrie nici marca aia de cauciucuri corect, este o facatura, dar vorbeste de altii.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează