FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ianis Zicu face mîine primul antrenament sub comanda lui Cosmin Contra: "I-am spus să vină"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 14 ianuarie 2014 20:26

Cosmin Contra a declarat că atacantul Ianis Zicu, care a evoluat ultima dată în Coreea de Sud la echipa Gangwon FC, va semna un contract cu FC Petrolul, urmînd să fie prezent, miercuri, la primul antrenament al echipei în anul 2014.

"Din ce am înţeles, Ianis va veni mîine şi va fi prezentat înainte de primul antrenament al acestui an. Nu cred că se mai pot întoarce lucrurile", a declarat Contra, la Dolce Sport.

Noua achiziţie a ploieştenilor, atacantul Adrian Mutu, a precizat că a vorbit şi el cu Zicu pentru a-l convinge să vină la Petrolul. "Eu cred că dacă a promis, vine. Eu i-am spus «vino» pentru că e un superjucător şi îmi face plăcere să joc cu el. Am mai jucat cu el la echipa naţională şi e un băiat extraordinar. Îl cunoaşte şi Cosmin foarte bine.

E bine pentru Petrolul pentru că acum Contra are de unde alege jucători care să intre pe teren. O să aibă pe bancă jucători de acelaşi nivel cu titularii, ceea ce este foarte important şi pentru Petrolul şi pentru competiţia între jucători", a afirmat Mutu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
dirk_kuitte
dirk_kuitte  •  15 Ianuarie 2014, 06:01

Contra: demisia, nesimtitule! Nu vom juca in veci fotbal de calitate cu tine pe banca! Sa vina Hizo, Multescu, Grig sau Ionut Badea!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează