FOTBAL  »  Superliga  »  NU RATA SUPERSTEAUA ! MARŢI VOLUMUL 1!

Ienei despre Tudorel Stoica: "El a refuzat convocări, nu-i plăceau cantonamentele!" :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Fostul selecţioner al naţionalei României, Emerich Ienei, i-a răspuns lui Mircea Lucescu, cel care a declarat în Gazeta Sporturilor de astăzi că Tudorel Stoica "a fost căpitanul Stelei şi atît, un jucător care nu ştia să accepte concurenţa". :X Ienei spune că valoarea lui Stoica nu poate fi contestată, dar a dezvăluit şi un lucru interesant:

"Vă pot spune doar două-trei cuvinte despre Tudorel Stoica. La acea vreme, era cel mai bun mijlocaş central din ţară, cel puţin la vîrsta lui.
El era un familist convins şi de aceea nu prea suporta cantonamentele, nu-i plăcea să stea departe de casă.

Probabil asta l-a deranjat pe Mircea Lucescu, care l-a chemat în cîteva rînduri la lot, iar Tudorel a refuzat!" :O , a comentat Ienei pentru gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  16 Februarie 2009, 12:13

tudorel stoica a fost un mare mijlocas, travaliu imens dar avea si tehnica,era alaturi de boloni unul de plaminii de otel ai echipei, lucescu a fost refuzat cind a vrut sa vina la steua la juniorii mici, pacat ca a fost un jucator serios, dar a ramas cu o ranchiuna impotriva stelei, de aia a pierdut calificarea in meciul cu irlanda de nord, nu a vrut sa bage stelisti, in loc de belodedici a jucat cu iorgulescu care a si gresit la golul nord-irlandezilor, pacat de lucescu, altfel un mare antrenor

 •  06 Februarie 2009, 22:35

pe vremea aceea, era de notorietate faptul ca, de fiecare data cand Lucescu il convoca la nationala pe Stoica, el se dadea accidentat. Se pare ca pe Lucescu il deranjeaza faptul acesta chiar si dupa mai mult de 20 de ani.

 •  06 Februarie 2009, 22:33

Tudorel Stoica avea 32 de ani cand a castigat Cupa Campionilor cu Steaua...banuiesc ca atunci voia sa-l convoace la Nationala.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează