FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA-ISRAEL 0-2

Ienei: "Lucescu Jr a pierdut timpul, strategia a fost greşită"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Ex-selecţionerul Emeric Ienei critică strategia lui Răzvan Lucescu şi spune că mijlocaşul George Florescu nu are ce căuta la naţională.

"După părerea mea, Răzvan a greşit strategia. A avut la dispoziţie cinci meciuri oficiale şi vreo trei amicale ca să construiască un schelet al naţionalei pentru preliminariile Euro 2012, dar a pierdut timpul.

Trebuia să se gândească la viitor. Bineînţeles că şi palmaresul e important, dar, din nefericire, nu i-a ieşit nici pe acest plan.

Mijlocaşii laterali, atât Roman, cât şi Nicoliţă, joacă mai mult fundaşi. Ajută mult în apărare, dar participă foarte puţin în ofensivă.

Codrea este şi el defensiv, iar Florescu nu e o soluţie. S-a văzut lipsa lui Apostol. Atacanţii au prea puţine mingi", a declarat Emeric Ienei în Libertatea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  05 Martie 2010, 20:20
Postat de pe 05 Martie 2010, 16:47

Ce-a facut Razvan ca antrenor? La Rapid a luat o echipa gata facuta si a avut noroc de jucatori buni..iar la Brasov...eu nu -mi amintesc sa fi jucat Brasovul printr-o cupa europeana sau sa faca mare lucru chiar la noi in campionat

sa plece Lucescu!!!!Sa vina Olaroiu!!!

marian2dor
marian2dor  •  05 Martie 2010, 19:49

Mai bine sa fie schimbat acum,decat dupa meciul cu Albania.

marian2dor
marian2dor  •  05 Martie 2010, 19:37

Jenei are dreptate. Echipa NATIONALA a Romaniei nu are nevoie de "antrenor bun",(jucatorii care vin la Nationala au antrenori, buni sau rai,la cluburile lor) NATIONALA are nevoie de un selectioner, adica de "cineva", care stie sa foloseasca si sa imbine "munca" antrenorilor de club. Razvan.. o fi antrenor, stie scheme si tactici..,dar ca antrenor, nu a castigat nimic...e baiatu' lu' tata, e nas, e orgolios..... nu e selectioner. Mai bine sa fie schimbat acum,de

Vezi toate comentariile (16)
Comentează