FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ienei: "Nu cred că mai există vreo şansă ca Piţurcă să se întoarcă"

Emerich Ienei
Emerich Ienei

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 august 2010 00:00

Emerich Ienei a declarat la "Recursul etapei", de la GSP TV, că nu va mai veni la Steaua, din moment ce Victor Piţurcă nu va mai fi antrenorul roş-albaştrilor şi nu crede că Victor Piţurcă va reveni asupra deciziei de a părăsi Steaua.

"E o chestiune de loialitate faţă de omul care m-a solicitat. E normal, eu am vorbit cu Piţurcă, nu am asistat absolut deloc la discuţiile lui cu Gigi. Eu m-am înţeles cu Gigi în 5 minute, dar nu pot rămîne dacă Piţi pleacă.

Nu cred că mai există vreo şansă ca Piţurcă să se întoarcă. Piţurcă a făcut o muncă foarte, foarte bună, mai ales că el adus 12-13 jucători, chiar dacă unii l-au criticat că a adus jucători de la echipe care au retrogradat, dar şi la astfel de echipe sînt jucători valoroşi.

Nu poate cineva să spună că jucătorii ăştia nu au valoare, au evoluat în pregătiri şi în primele două etape", a spus Ienei la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
p.rares
p.rares  •  09 August 2010, 11:43

M-am bucurat ca Steaua are din nou pe Piturca,am crezut si cred in profesionalismul sau. Pacat ca am ajuns la mana acestui cioban de Becali. Eu unul am terminat cu stadionul Steaua,nu mai merg sa-i bag in buzunar bani la acest handicapat de cioban. Si ce bine incepusem cu reconstructia Stelei alaturi de Piturca. Acum mi-am pierdut increderea ca se va mai putea face ceva,doar daca il leaga autoritatile pe cioban mai avem o sansa.

dan1007
dan1007  •  09 August 2010, 04:58

Singura sansa si unica de altfel ca Victor Piturca sa se intoarca este doar daca il suna Botezatu sa se intoarca cu spatele , hahalera 6.6

steauaforever86
steauaforever86  •  09 August 2010, 00:33

sa nu mai reveniti...abia ast sa se faca de ras steaua in europa si campionatul peste vreo 20 de ani sa vada ciobanu cat de prost poate sa fie!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează