FOTBAL  »  Superliga  »  SE ÎNTOARCE STEAUA LA CLUBUL SPORTIV?

Ienei: "Probabil că sunt şi implicaţii politice în acţiunea generalilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 decembrie 2008 00:00

 

Emerich Ienei, fostul antrenor al Stelei, a vorbit despre cel ami recent scandal din Ghencea, acţiunea generalilor de a prelua clubul de fotbal Steaua. El a spus că Becali nu trebuie îndepărtat pentru că a făcut şi lucuri bune pentru roş-albaştri.

"Nu ştiu care e scopul acestei acţiuni a generalilor. Chiar dacă l-am mai contestat pe Gigi Becali, el a făcut şi lucruri bune la echipă.  El a făcut multe lucruri bune. Dacă Becali era mai isteţ, dădea cîteva procente MApN-ului. Ar fi putut colabora foarte bine.

El vrea numai bine Stelei, dar mai face şi lucruri negative. Probabil că sunt şi implicaţii politice în acest caz.

La noi nu se respectă valorile, nu numai la Steua se întîmplă astăzi. Acei oameni care ar trebui să aducă un echilibru sunt îndepărtaţi" a spus Emerich Ienei la GSPTV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  09 Decembrie 2008, 06:35

Sincer vorbind,zvonul pare un pamflet de ocazie, pornit de un "radio sant al cizmei militare comuniste". Caci ce treaba au asa zisi generali cu fotbalul, mai ales cind trebuie sa cheltuiasca milioane de dollary pe costul si plata jucatorilor de valoare.Au apus vremurile "secerii si ciocanului", cind jucatorii erau rasplatiti cu o invoire sau un spritz. Generalii astia ai lui ceausescu si rezultati in "lupte de culise", sa-l citeasca mai intii "mosh Teaca"

 •  08 Decembrie 2008, 20:31

Nu mai confundati un club de fotbal profesionist cu Casa de Cultura a Armatei sau Casa de Pensii a Armatei.

 •  08 Decembrie 2008, 17:05

"La noi nu se respectă valorile, nu numai la Steua se întîmplă astăzi. Acei oameni care ar trebui să aducă un echilibru sunt îndepărtaţi" Exact asa cum te-a indepartat Becali de club pe dumneata, nea Imi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează