FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Iese și Giovanni? Judecătoria Medgidia a admis cererea de eliberarea a fostului impresar

Ioan Becali, 63 de ani, fusese condamnat la 6 ani și 4 luni. A efectuat 1 an și 8 luni din pedeapsă
Ioan Becali, 63 de ani, fusese condamnat la 6 ani și 4 luni. A efectuat 1 an și 8 luni din pedeapsă

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2015 00:00

Judecătoria Medgidia a admis ieri propunerea de eliberare condiționată a lui Ioan Becali venită din partea Penitenciarului Poarta Albă. Decizia nu este una definitivă, ea poate fi contestată în 3 zile.

Vești bune pentru Ioan Becali! Ieri, Judecătoria Medgidia și-a dat OK-ul pentru eliberarea fostului impresar, propunerea venind din partea Comisiei de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Poarta Albă. Procurorii pot contesta decizia în termen de 3 zile.

Pe 29 octombrie, și avocații lui Becali solicitaseră eliberarea acestuia, iar Judecătoria Medgidia a admis respectiva cerere. Hotărîrea a fost atacată, dar nu a fost fixat un termen pentru judecată.

3 cărția scris Giovanni Becali în închisoare. Din cei condamnați în Dosarul Transferurilor, 3 au fost deja eliberați: Pădureanu, Copos și Gică Popescu

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează