FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

exclusiv Iftime râde de oferta de la Craiova pentru Ongenda: „Cred că au uitat un zero!”

Valeriu Iftime
Valeriu Iftime

Articol de - Publicat marti, 24 august 2021 20:15 / Actualizat marti, 24 august 2021 23:11

După ce l-a vândut pe Moruțan la Galatasaray, Gigi Becali a anunțat că îl dorește pe Hervin Ongenda (26 de ani) ca înlocuitor pentru mijlocașul român. Și Craiova a făcut o ofertă

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a anunțat că nu este dispus să-l cedeze pe francez la FCSB, și acum a dat detalii despre ofertele pe care le-a primit.

FCSB a mai ratat un transfer! Becali: „Atât vrea? Îmi vine să râd, nu-i merge cu mine!”
FCSB
FCSB a mai ratat un transfer! Becali: „Atât vrea? Îmi vine să râd, nu-i merge cu mine!”

„Oferta de la FCSB e de 300.000 de euro. Dacă Moruțan face 4 milioane și Ongenda doar 300.000... Mai e o ofertă din România, de la CSU Craiova. 150.000 de euro în două tranșe. Cred că au greșit, au uitat un zero (râde). Sub un milion nu pleacă.

Mai e și un intermediar, care a venit să ne ceară acceptul, dacă-l dăm pe un milion de euro și își dă acceptul și jucătorul... Dar nu o iau în calcul, nu mi se pare serioasă. 

Ongenda, dacă mă ascultă, dacă rămâne aici și face ce trebuie până la iarnă, va ajunge să câștige un milion de euro pe an. Ăsta trebuie să fie targetul lui, la ce valoare are”, a spus Iftime pentru GSP.ro.

Dacă patronul ajunge la un numitor comun, iar băiatul își dorește, nu mă pot opune. Ongenda are o ofertă de la FCSB, încă una din țară și una din afară, de 1 milion de dolari. Nu cred că jucătorul și-ar dori să meargă acolo însă, e din zona Arabiei. Are doar 27 de ani, e în plină ascensiune, e într-un moment bun al carierei. Ofertele din România sunt net inferioare
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani, la Fotbal Club, pe Digi Sport

„Iftime nu îl dă, dar dacă el pleacă? Jucătorul pleacă de acolo… Eu îi dau 100.000 pe el, altfel pleacă jucătorul și nu mai ia niciun ban. Impresarul lui din Italia a spus că răspunde el. Dacă nu vrea 100.000 o să rămână fără jucător și fără bani”, a spus Gigi Becali azi, pentru Pro X.

Valeriu Iftime, declarație epocală după înfrângerea cu Rapid: „Dacă mai vine de două ori BĂUT la meci, trebuie să joace altcineva!”
FC BOTOȘANI - RAPID 0-2
Valeriu Iftime, declarație epocală după înfrângerea cu Rapid: „Dacă mai vine de două ori BĂUT la meci, trebuie să joace altcineva!”

Keșeru, aproape și el de FCSB

Vara aceasta, în perioada în care echipa era antrenată de Dinu Todoran, Becali a mai încercat să-l transfere pe Keșeru. Atunci, s-a izbit de refuzul fotbalistului, dar Gigi pare hotărât să-și ducă planul la final în cazul în care Edi Iordănescu își va da acordul pentru această mutare.

„N-am vorbit cu «Iedi» despre Keșeru. Nu mai fac eu nimic, face «Iedi». Dacă «Iedi» îl vrea, îl luăm pe Keșeru. El face totul, el decide și cu asta basta! Mi-am dat seama că greșesc și mă bag eu în toate. Să facă el treabă. 

Și cred că va face! M-a luminat Dumnezeu și mi-a zis: «Gigi, ai o afacere? Bine, atunci lasă idolatria!» Să facă «Iedi» ce știe mai bine. Să mă mai sunați doar în situații speciale, când se mai vinde vreun jucător”, a declarat Gigi Becali astăzi, la Pro X.

Citește alte știri despre FCSB:

Galatasaray, prima reacție despre transferul lui Moruțan

Conflictul Todoran - Crețu continuă » Declarații distrugătoare ale fundașului dreapta la adresa fostului său antrenor: „Am avut meci la Karagandy, a uitat să pună echipa și fazele fixe. Nu ne venea să credem”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (108)
133956157512819
Ilie Tarnoveanu  •  25 August 2021, 11:34

De ce sa-l dai la CSU Craiova? Sa doarma cum dormea Ofosu sau cum doarme Campanu?! Tine-l la botosani, cel putin Croitoru poate sa-l tina mai sprinten.

firaldo
firaldo  •  25 August 2021, 09:49
Postat de jean_valjean pe 24 August 2021, 22:43

Pai iftime il vanduse la chievo pe vreo 5 sute de mii..cand era mai tanar cu vreo doi ani..si ceva mai slab!acum vrea un milion ? Povesti....! Daca pune cineva pe masa 2-3 sute de mii il duce in brate pana la craiova sau in berceni la echipa stapanita de gigi

150 mii a dat Chievo pe el, iar Becali a zis clar ca nu oferă decât 150.000 ...oricum ajunge gratis la FC Fcsb.Astea sunt abureli

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  25 August 2021, 08:25

Iftime viseaza mereu milioane de euro dar pana la urma transfera aproape gratis la FCSB. Care o fi secretul din spatele usilor inchise?

Vezi toate comentariile (108)
Comentează