FOTBAL  »  Superliga  »  SEREA EXCLUS DIN ARBITRAJ

Igna: "Am aflat după ce l-am retrogradat pe Serea că el nu mai poate oficia în Liga a II-a" :)

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2009 00:00

Preşedintele interimar al CCA, Ioan Igna, spune că arbitrul Ionică Serea ar fi putut să ajungă cel mai bun central român pentru că, faţă de Alexandru Tudor, are avantajul că a fost jucător de primă ligă.

"Serea nu a fost exclus din arbitraj, CCA l-a retrogradat la Liga a II-a. Am aflat abia după jumătate de oră de la luarea deciziei că el nu mai are vîrsta potrivită pentru a oficia acolo.

I s-a mai întîmplat în urmă cu 2 sau 3 ani să ajungă în ligile inferioare şi a revenit, cred că la fel s-ar fi întîmplat şi acum. E păcat de el pentru că ar fi putut să ajungă mai bun ca Tudor. Avea avantajul că a fost fotbalist de primă ligă", a spus Igna la SPT FM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close