FOTBAL  »  Superliga  »  VASILE AVRAM A FOST ALES VICEPREŞEDINTE AL FRF!

Igna: "Sînt preşedinte CCA pînă la primul Comitet Executiv!". Crezi că poate fi o variată definitivă?

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ioan Igna, a declarat că automat el va ocupa funcţia de preşedinte al CCA după ce Vasile Avram a fost ales vicepreşedinte al FRF, fostul central urmând să ocupe această funcţie până la prima şedinţă a Comitetului Executiv.
           
"Deocamdată eu sunt în Timişoara, nu am fost la Bucureşti. Ştiu că a fost ales Vasile Avram în Comitetul Executiv şi nu e voie să ocupe două funcţii. Probabil se va întâmpla ca data trecută, când funcţia de preşedintele al CCA a rămas vacantă şi am ocupat-o eu până la şedinţa Comitetului Executiv, automat se întâmplă chestia asta.

Aş fi putut să candidez şi data trecută pentru funcţia definitivă dar eu nu îmi doresc asta. Trebuie să fie cineva mai tânăr şi în plus, cineva care să stea în Bucureşti. Data trecută am trecut pe acasă de două ori, în două luni, şi asta doar ca să-mi iau haine", a spus Igna.
          
Vasile Avram a fost ales, luni, în cadrul Adunării Generale a FRF, membru în Comitetul Executiv al FRF din partea Asociaţiilor Judeţene de Fotbal, el urmând să ocupe postul de vicepreşedinte al FRF.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  26 Ianuarie 2010, 08:33

NU.... E UN NENOROCIT .....UN SPAGAR .. CARE A DISTRUS MULTI OAMENI !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează