FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI /CRISTI LAPA (KAPRUN)

Ignora ploaia, duel cu TSV 1860 Munchen!

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2007 00:00

De mai bine de 24 de ore ploua in continuu la Kaprun. Ploaia creeaza mari probleme echipelor romanesti, aflate in cantonament pe pamint austriac. Din cauza precipitatiilor abundente, gazdele le interzic jucatorilor sa se pregateasca pe terenurile impecabile de iarba. In aceeasi situatie se regaseste si FC Vaslui. Dorinel Munteanu cauta tot felul de solutii pentru a se antrena cit mai bine.

"Zilnic ne schimbam locatia. Asta e situatia. Ma asteptam la asa ceva. Am mai fost aici si cu alte echipe din Germania si Romania. Chiar si cind ploua aproape toata ziua facem doua antrenamente. Asa ca ploaia nu reprezinta un impediment. Mai greu e cu sustinerea meciurilor amicale. Din cauza precipitatiilor, am fost nevoiti sa renuntam la un amical. Dar nu facem din asta o tragedie", a declarat Munti, care cere ajutor divin, pentru ca vremea sa se imbunatateasca. 

In cele din urma, FC Vaslui a reusit sa perfecteze astazi un amical in compania echipei din liga a doua germana, TSV 1860 Munchen, partida urmind sa se dispute de la ora 18:30. Cristi Lapa - Kaprun

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează