FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACADEMICA CLINCENI 3-2

VIDEO „Îl văd în Franța sau Italia!” » Încă un produs de export pentru Gigi Becali: „E cel mai bun din Liga 1. Poate juca în orice campionat bun din Europa”

Andrei Cordea a impresionat de la primele meciuri jucate în tricoul roș-albaștrilor / foto: GSP +48   FOTO
Andrei Cordea a impresionat de la primele meciuri jucate în tricoul roș-albaștrilor / foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 septembrie 2021 07:24 / Actualizat duminica, 26 septembrie 2021 11:08

Andrei Cordea (22 de ani), unul dintre fotbaliștii în formă de la FCSB, e lăudat de Adrian Neaga, agentul său, care îl vede într-un campionat puternic al Europei.

Transferat în vară de la Academica Clinceni, Andrei Cordea s-a impus rapid printre titularii de la FCSB. A înscris două goluri în campionat, a bifat prima selecție la echipa națională și se numără printre favoriții patronului Gigi Becali. Rică Neaga evidențiază progresul mijlocașului ofensiv:

„Mă bucur pentru el. Cred că e jucătorul care a crescut foarte mult după transferul de la Clinceni. E jucătorul care cred că va putea juca în orice campionat bun din Europa. Îl văd în Franța sau în Italia”, a spus Adrian Neaga, la finalul partidei. 

„Cordea e cel mai bun din Liga 1. Va pleca la o echipă mare”

Vali Badea, fostul atacant al roș-albaștrilor, îl vede pe Cordea principalul om de atac al echipei antrenate de Edi Iordănescu. Mai mult, îl consideră cel mai bun jucător din Liga 1.

„În continuare Steaua (n.r. FCSB) vinde pe bani foarte mulţi în străinătate şi vedem că vin foarte o mulţime de fotbalişti tineri de mare valoare din urmă. În momentul de faţă, Andrei Cordea este cel mai bun jucător din Liga 1. 

Parcă joacă de cinci ani la FCSB. Eu îl cunosc de când era copil, de pe vremea când lucram în impresariat cu Sorin Paraschiv. L-am dus în Italia şi ştim cât de cuminte şi serios este. Cordea cred că va pleca la o echipă mare de tot din Europa!”, a spus Vali Badea, potrivit Realitatea Sportivă.

600.000 de euroe cota de piață a lui Cordea, potrivit portalului de specialitate Transfermark

7.000 de euro lunarcâștigă Cordea la FCSB. Conform contractului care se întinde pe 5 ani, salariul îi va crește cu 1.000 € de la un sezon la altul

Cordea e fotbalist adevărat, poate juca orice post. Cordea nu va mai lipsi niciodată din primul «11».

- Gigi Becali, patron FCSB, pe 15 iulie

Crescut de FC Ardealul, Cordea a fost cumpărat de Novara în 2017, în schimbul a 70.000 €. La acel moment, Cordea abia împlinise 18 ani. După doi ani petrecuți în Italia, s-a întors în România, la Hermannstadt, sub formă de împrumut. Peste un an a revenit la Novara, dar la scurt timp după era cedat la Academica Clinceni.

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Academica Clinceni 3-2

+44 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

NOTE GSP Ei l-au dezamăgit pe Edi Iordănescu: trei fotbaliști de nota 5 + cine s-a remarcat în FCSB - Clinceni 3-2

Ianis Stoica, omul momentului la FCSB: „Sunt liniștit, nu-mi taie nimeni capul” » De ce n-a vrut tatăl lui să intre în direct

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
380912830348081
Gogu Steriade  •  26 Septembrie 2021, 19:43

Nea Rica, sa ne spui și liga, a treia, a patra, ca mai sus nu poate.

c23665
c23665  •  26 Septembrie 2021, 16:43
Postat de piercejeff pe 26 Septembrie 2021, 14:33

esti prost rau de tot,novara in perioada aia era in serie B.el si-a facut junioratul acolo si dupa a venit in Romania. de ce sa stai rezerva in serie b cand poti fi titular aici? nu tin minte sa fii plecat pe vreo suma,dar daca un jucator de 17 ani a plecat de la novara pe bani,inseamna ca este de bine. practic tu confirmi ce spune articolul.

Habarnica, FC FKSB l-a cumparat ACUM cu 20.000 de la echipa din Liga A PATRA Novara!!

petre47
petre47  •  26 Septembrie 2021, 15:45

Alta muratura!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează