FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-1

Ilie a demisionat în direct!

Articol de - Publicat marti, 21 septembrie 2010 00:00

Cei 4.000 de suporteri i-au cerut demisia lui Ilie Dumitrescu, iar acesta şi-a anunţat-o în direct la Digisport.

Rezultatul şi jocul favoriţilor i-au făcut pe suporterii Stelei să ceară "capul" lui Ilie Dumitrescu. La 1-1, cu 5 minute înainte de final, scandarea "Demisia, demisia!" se puteau auzi în tot stadionul. Fanii au devenit din ce în ce mai virulenţi pentru că meciul se apropia de final, iar Astra domina jocul.

Ilie s-a îndreptat spre tunel după fluierul de final. S-a oprit la mijlocul terenului şi a aplaudat în direcţia fiecărui sector de tribună. Gestul antrenorului nu i-a calmat însă deloc pe suporteri, care au adaptat un cîntec folosit pînă acum pentru a-l contesta pe Gigi Becali: "Pleacă Ilie, pleacă Ilie, du-te şi lasă-ne!".

Antrenorul a clacat psihic şi, la nici 10 minute de la finalul partidei, şi-a anunţat, în direct la Digisport, demisia din funcţia de antrenor! "Am venit cu sufletul deschis în Ghencea, dar am decis să plec, pentru că nu pot sta într-un loc în care nu sînt dorit! Probabil meritam un asemenea tratament, doar n-am făcut nimic pentru clubul ăsta. Era un meci important pentru noi, ne puteam distanţa în clasament, m-am aşteptat la un stadion plin, dar n-a fost deloc aşa. Atît am putut azi şi sper ca viitorul antrenor să facă treabă aici şi să fie susţinut de suporteri", a declarat Ilie Dumitrescu.

" Steaua a făcut un joc slab, sub nivelul lotului pe care-l are"
Emeric Ienei, fost antrenor Steaua

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (49)
victorion
victorion  •  21 Septembrie 2010, 20:40

Toata lumea a uitat cat a avut de castigat tot fotbalul romanesc de la ( parerea mea ) singurul mare antrenor pe care l-a avut Steaua in ultimii 20 de ani . Protasov !!! Toata stima pt el si m-as bucura sa-l vedem iar pe banca unei echipe Romanesti sau de ce nu chiar a nationalei .

filozoful
filozoful  •  21 Septembrie 2010, 18:22

,,,acum va incepe "CIRCUL BECALI": INJURATURI,MAME ,MORTI...ETC.NU VAD UN ANTRENOR SA-I TINA PIEPT LU'BECALI DECAT PITURCA....RESTUL SLUGI SI PUPATURI IN FUND,ILIE NEFACAND EXCEPTIE....VA REPET :NU-L CUNOASTETI PE BECALII,A DEVENIT PARANOIC,CA O SA SE NUMEASCA EL SINGUR ANTRENOR..

filozoful
filozoful  •  21 Septembrie 2010, 18:16

..Va amintiti ce am scris acum cateva saptamanl?" nu-l apuca CRACIUNUL PE Ilie,intrucat NU IL CUNOASTE PE ANALFABETUL JIJI"...se pare ca m-am inselat,in prima parte ,PANA NU SCAPATI DE GIGI NU MAI PUPATI CAMPIONAT.....:)

Vezi toate comentariile (49)
Comentează