FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Balaci îi ia apărarea Stelei şi îl face zob pe Gabi Mureşan: "Ăsta e jucător de fotbal?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 05 noiembrie 2014 21:49

Fostul mare jucător al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, îl critică şi el pe Gabi Mureşan şi e de părere că acesta a primit o suspendare prea mică (16 etape). 

“Ăsta-i jucător de fotbal? Lui Mureşan trebuia să-i dea suspendarea maximă, 24 de etape. Şi aşa era puţin! Nu este normal, nici măcar nu i-a dat posibilitatea adversarului să se ferească!

Pentru nişte amărîte de puncte?! Noi vrem să atragem lumea la stadion, însă aşa alungăm suporterii. Să vedem dacă Rusescu îşi va reveni şi dacă va mai avea curajul să lovească mingea cu capul! Mureşan, după 16 etape, revine în echipă şi joacă.

El va primi salariu în perioada asta. Rusescu este asigurat, dar asiguratorii ăştia ar trebui să-l cheme pe Mureşan în judecată. Bine ar fi ca Mureşan să nu se mai întoarcă niciodată pe teren!

Eu sînt «Stan Păţitu'», de aia sînt vehement. Mie şi acum mi-e frică să sar o băltoacă, cu piciorul stîng de sprijin, mi-e frică, după ce am păţit şi eu, în cariera mea de fotbalist!

Ar trebui Rusescu să-l dea în judecată. Ăsta nu e fotbal ce joacă el. Să nu ne punem problema cînd revine Mureşan, ci cînd revine săracul Rusescu! E jucător de echipa naţională!“, a declarat Ilie Balaci la LookTV.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
clamoni7076
clamoni7076  •  06 Noiembrie 2014, 16:20
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

In locul tău mi ar fi Rușine sa vb de așa ceva... Ești un susținător al unei echipe de vagabonzi vezi muresan la lovit intenționat pe tanase si la mutilat pe rusescu, cadu ia scos 5 Dinți intenționat lui milanov. Vorbește frustrarea din tine ca Steaua va omorât pe unde va prins si acum sunteți in insolventa iminenta. Daca erai fan u Cluj nu vb așa dar echipa aia de zdrențe nici nu face cinste sportului in general darămite fotbalului. Nu ați avut decât jucatori Porcutezi care sint o nație de zdrențe si credeam pe cuvânt ca lucrez cu ei ?

clamoni7076
clamoni7076  •  06 Noiembrie 2014, 16:12
Postat de mama.is.here pe 06 Noiembrie 2014, 09:26

Daca Rusescu era de la orice alta echipa nu se facea atata tam-tam! Dar fiind vorba de oite, se schimba problema. apropos: salutari de la Ardeleanu si Bacila, Lacatus si Gardos stiu de ce!

Îmi P,ace comentariul tău denota gradul de inteligenta sau IQ daca știi ce este aia. Lacatus si Gardos au fost suspendați si chiar si au vizitat oamenii la spital sa își ceara iertare. Pe lângă asta ei au plătit toate daunele. Aici se vorbește de un jucător de naționala si de un măcelar care ia spart arcada lui Tanase si la nenorocit pe Rusescu pe viața . Eu am avut aceeași problema care o are rusescu acum si crede m-a ca nici după 13 ani nu m-am refăcut complet. Si m-a feresc de orice care ar putea sa atingă osul zigomatic . Acel os este un suport pt maxilar si de câte ori calci pe el sau mănânci ceva doare îngrozitor. A tb sa mănânc doar supa luni de zile.Am avut 42 zile de la Medico legal

neludum
neludum  •  06 Noiembrie 2014, 14:54

Da Ilie are dreptate ,mai ales ca e patit ,dar adevarul este ca daca nu era vorba de Steaua.... Ardeleanu a ramas muritor de foame dar a fost lovit de un stelist...Fiara ,care asa juca ea...Mie imi place sa fiu corect ,dar unii vad numai paiul din ochiul altora dar nu barna din al lor !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează