FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CRAIOVA 2-1

Ilie Balaci: "Orice explicaţie ar fi dat arbitrii, golul lui Costea a fost valabil" ;)

balaci
balaci

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2010 00:00

Fosta glorie a Craiovei, Ilie Balaci, a comentat evoluţia "juveţilor" de aseară, în meciul pierdut contra Stelei cu scorul de 2-1.

"Craiova, în două etape, au pierdut 3 puncte în urma unor greşeli de arbitraj. Orice explicaţie ne-ar da arbitrii partidei, a fost gol valabil la Costea, totuşi, fundaşii Craiovei au greşit foarte uşor la golul lui Stancu", a spus Ilie Balaci la sportro

Fosta glorie a Craiovei, Ilie Balaci, a comentat evoluţia "juveţilor" de aseară, în meciul pierdut contra Stelei cu scorul de 2-1.

" Craiova, în două etape, au pierdut 3 puncte în urma unor greşeli de arbitraj. Orice explicaţie ne-ar da arbitrii partidei, a fost gol valabil la Costea, totuşi, fundaşii Craiovei au greşit foarte uşor la golul lui Stancu", a spus Ilie Balaci la sportro

"Minunea blondă" a vorbit şi despre evoluţia lui Dorel Stoica şi declaraţia acestuia care a spus că Piţurcă este cel mai bun antrenor din România. "În primul meci al Stelei a fost cel mai bun de pe teren şi acum a făcut un joc destul de bun. Nu este chiar aşa uşor să joci împotriva foştilor tăi colegi. Piţurcă este un foarte bun antrenor, dar cu siguranţă că dacă mîine Dorel Stoica va lucra cu Dan Petrescu, va zice de Petrescu că este cel mai bun antrenor", a completat Balaci

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
darkandrei
darkandrei  •  01 August 2010, 23:06

N-a avut Steaua in viata ei jucator ca Balaci. Balaci e unic prin ce a realizat pe teren! E normal sa zica ca a fost un betivan ordinar, sunt niste ofticati stelistii astia.

manuz09
manuz09  •  01 August 2010, 21:31
Postat de vasile_mardar pe 01 August 2010, 18:22

balaci un betiv ordinar

ce treaba are bautura cu ce se discuta aici????esti un cocaalar prost!!!

manuz09
manuz09  •  01 August 2010, 21:29

nea ilie ce explicatie sa dea nenorocitu ala???ca i-a dat bani becali??nu cred dar este posibil!!!mi-ar fi rusine sa ma bucur dupa asemenea meci!!!!u'craiova o sa se duca in b anu asta!!!si numai cu arbitraze din astea!!!pacat de jucatori!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close