FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ilie Dumitrescu, detalii neștiute despre transferul lui Ianis Hagi la Genk: „Asta a fost singura ofertă, restul erau zvonuri!”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iulie 2019 02:29

Ianis Hagi, 20 de ani, mijlocașul celor de la Viitorul, e extrem de aproape să semneze cu Genk. În opinia lui Ilie Dumitrescu, oferta venită de la campioana Belgiei a fost singura concretă venită pe adresa echipei lui Gheorghe Hagi.

Fosul component al „Generației de Aur” spune că știa de existența ofertei încă dinaintea Europeanului de tineret, adăugând că Felice Mazzu, antrenorul celor de la Genk, a fost cel care a insistat cel mai mult pentru aducerea lui Ianis. 

„Când am fost întrebat ce campionat i se potrivește cel mai bine lui Ianis, am spus Genk (n.r. Belgia)! Eu știam de interesul celor de la Genk dinainte de Campionatul European din Italia. Practic, tot ce se discuta prin presă erau zvonuri, clar zvonuri! În fiecare zi s-au spus tot felul de echipe, dar singura ofertă clară a fost mereu a lui Genk.

Dar, ce contează este că el a avut mereu un contact permanent cu antrenorul (n.a. Felice Mazzu). În jurul lui s-a construit acest transfer. Lui Ianis i s-au dat foarte multe detalii despre ceea ce vor să facă cu el la Genk, ăsta e un lucru extraordinar”, a punctat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

„După Euro 2019, cota lui Ianis a crescut foarte mult, dar mereu el a avut siguranța acestei oferte. Veneau tot felul de oferte, propuneri, dar el avea ceva sigur”
Ilie Dumitrescu, despre Ianis Hagi și oferta de la Genk

La Genk, Ianis Hagi ar urma să aibă un salariu de 1,5 milioane de euro anual, contractul său întinzându-se pe durata a trei ani. 

Vezi și:

Ianis Hagi la Genk, fabrica de vedete a Europei! Vineri, ultimele negocieri și vizita medicală + primele imagini de la sosirea în Belgia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
511110169080791
George Burcasimi  •  12 Iulie 2019, 19:31

Tare mi-e frica ca ,se va intoarce iar la Viitorul pentru o noua halta ! Desi m-as bucura sa reuseasca sa joace meci de meci si sa confirme ! Ça la toti tinerii romani ,care joaca la echipe puternice ,din Occident !

fotbalcurat
fotbalcurat  •  12 Iulie 2019, 16:56

“La Genk, Ianis Hagi ar urma să aibă un salariu de 1,5 milioane de euro anual, contractul său întinzându-se pe durata a trei ani.” 1) Gerunziu este de evitat, pe cat posibil, in acest context l-ai expus PROSTESTE, puteai simplu evita, formuland o fraza de gen: “contractul are durata de trei ani” 2) Unde se intinde? Este elastic? N-am citit restul articolului, imi ajunge prostia cotidiana pe care o afisati ca virtute.

alexpescaru
alexpescaru  •  12 Iulie 2019, 16:10

Zvonurile despre tot felul de echipe care umblă în limbă după Ianis voi le-ați născocit. Toată ziua îl transferați ba la Barcelona, ba la Spartak, ba la Ajax, ba prin Germania, deși ăia de la Viitorul spuneau doar că are oferte și că veți afla unde se transferă abia după ce semnează. Acum i-o puneți în cârcă lui Gică... Penibil !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează