FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Ilie Dumitrescu intervine după suspendarea lui Dan Petrescu: „E prea mult! Ați uitat ce a făcut atunci Colțescu?”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 septembrie 2019 09:32

Ilie Dumitrescu, fostul coechipier al lui Dan Petrescu din Generația de Aur, a comentat suspendarea primită de antrenorul CFR-ului. 

  • Dan Petrescu a primit 4 etape de suspendare după ce l-a înjurat pe arbitrul Sebastian Colțescu la meciul cu Astra, 2-3.
  • De asemenea, juristul campioanei, Ioan Ivașcu, a fost suspendat pentru 2 luni și amendat cu 13.600 lei, după ce a intrat pe teren și la vestiare pentru a insulta brigada condusă de Sebastian Colțescu.
  • Goalkeeper-ul Cosmin Vâtcă a primit 3 etape de suspendare, la fel și Păun. Portarul a primit o amendă de 5.000 de lei, în timp ce mijlocașul va plăti 6.000 de lei. Căpitanul campioanei, Mario Camora, va sta o rundă pe tușă pentru „roșul” încasat în meci.

Ilie Dumitrescu a afirmat că Dan Petrescu a greșit, dar l-a criticat și pe arbitrul Sebastian Colțescu pentru maniera de a conduce meciurile, amintind de un Astra - FCSB 2-0, din august 2015, când brigada condusă de craiovean a anulat eronat 3 goluri ale roș-albaștrilor. 

„Mi s-a părut prea mult. Dacă vrei să dai un exemplu în zona asta, dai cu Petrescu. E cel mai bun antrenor, unul dintre cei mai mari jucători din istoria României. 

Îmi aduc aminte de un masacru contra FCSB-ului, când Rădoi era antrenor. Vă aduceți aminte? Nu tot contra Astrei? Vă aduceți aminte? Au fost trei goluri anulate pe care numai el le-a văzut. El era arbitru la centru. 

Dacă luăm toate meciurile, Colțescu are stilul ăsta. Poate să dea și 5 cartonașe roșii într-un meci. Nu e OK nici cu stilul ăsta. Petrescu a greșit, dar nici să trecem cu vederea ce a făcut Colțescu în fotbalul românesc”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

La ce meci s-a referit Dumitrescu

Ilie Dumitrescu a vorbit despre meciul din 12 august 2015, Astra - FCSB 2-0. Sebastian Colțescu a fost notat de Gazeta Sporturilor cu 2, iar asistenții Grigoriu și Stoianov au luat 4, după ce aceștia au anulat eronat trei goluri ale roș-albaștrilor.

Ilie Dumitrescu intervine după suspendarea lui Dan Petrescu: „E prea mult! Ați uitat ce a făcut atunci Colțescu?”

Citește AICI cronica meciului  
 

Citește și: 

CFR Cluj reacție vehementă după deciziile Comisiei: „Poate supărăm pe cineva! Poate Colțescu a premeditat totul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
deroberto
deroberto  •  12 Septembrie 2019, 14:16

E !, asta am sperat, cel puțin eu, ca Dan Petrescu să fie suspendat. ( comentasem în alt articol ca să se dea un exemplu cu antrenorul lui CFR, pentru că în mintea mea Petrescu era pionul care răsturna regina , iar piesa fiind defapt - Arbitrii). Dar la recurs cred că va rămâne 2 sau 3 etape, normal ar fi 2. Să revin, de ce cred că a fost nevoie de o astfel de situație ? Pentru că acum avem un precedent, și involuntar victime colaterale sânt și arbitrii, care de fapt ei vor fi următoarele ținte. Cutia Pandorei este de fapt pentru arbitri. Cred că de acum înainte vom vedea Fotbal. Cui nu-i place fotbalul englez, unde arbitrii lasă jocul mai lejer, să fie mai Bărbătesc puțin. Nu oricare intrare la un adversar poate fi chiar tare, dar pentru a putea păcăli arbitrii, unii dintre jucători se vaită, mai rău ca la chirurgie, să fim serioși. Eu unul asta sper. Și la anul, să avem și VAR.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  12 Septembrie 2019, 12:46

Observ, dezgustat, ca nimeni nu vorbeste despre Paun, care chiar nu merita acea pedeapsa de 3 etape. In baza a ce?! A, si apropo, Dan Petrescu merita pedeapsa, insa si Ilie Dumitrescu are dreptate cand il critica pe Coltescu - nu mai avea ce cauta in arbitraj dupa acel meci.

klauz
klauz  •  12 Septembrie 2019, 12:33

La jurist ii dadeam mai mult, ca nu are ce cauta la un meci de fotbal. Contopistii la birouri, nu in vestiarele arbitrilor. Bine ca nu a mers dupa ei la dusuri, sau nu? Tinea neaparat sa-i vada in pielea goala? Cum poate un club campion sa aiba "jurist" si inca unul care se tine dupa arbitri la dusuri??? Pe Dan Petrescu l-au suspendat nemeritat, antrenorii si jucatorii romani injura ca la usa cortului non-stop si l-au luat numai pe Dan...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează