FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA-POLI 1-1

Ilie Dumitrescu: "Nu aş avea nici o scuză dacă nu luăm titlu"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Ilie Dumitrescu, antrenorul Stelei, a vorbit la GSP TV despre meciul încheiat la egalitate, 1-1, cu Poli Timişoara.

"Eu nu sînt mulţumit de rezultat. 65 de minute a fost doar o echipă pe teren, am subordonat adversarul, ne-am creat multe ocazii. Am fost obligat să fac multe schimbări, din cauuza pierderilor de pe parcursul meciului. Jucătorii au avut atitudine, s-au luptat, păcat că nu am reuşit să controlăm şi ultimul sfert de oră", a declarat Ilie Dumitrescu.

"Din păcate, accidentările erau oarecum previzibile. S-au jucat 5 meciuri în 14 zile, plus meciul de 120 de minute în care s-a consumat multă energie, se simte oboseala. Tănase şi Răduţ vor lipsi trei săptămîni. Mă bucur că am văzut idei de joc, că jucătorii au dat tot ce au putut pe teren, că s-au luptat", a comentat Ilie Dumitrescu.

"Avem nevoie de fundaşi centrali care să aibă abilităţi tehnice, avem nevoie de jucători care să construiască rapid, cu cap. Urmează o perioadă încărcată, de aceea am stabilit un program pentru săptămîna viitoare, cu două antrenamente pe zi. Nici unul dintre cei şase jucători veniţi nu va fi titular, va exista o competiţie pentru a obţine locul de titular", a adăugat Ilie Dumitrescu.

"Am reuşit să revenim pe primul loc, avem un punct avans de Dinamo, principala contracandidată la titlu. Eu zic că Steaua e favorită la titlu. Nu aş avea nici o scuză dacă nu luăm titlu", a încheiat Ilie Dumitrescu

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
supereduardo10
supereduardo10  •  30 August 2010, 21:07

numa entuziasmu si bulanu a tinut-o pe steaua pe primul loc...sa vezi cand va veni prima bataie si oboseala pustilor ce scandal se isca ..ILIE P PRIU CA NU TE PRINDE CRACIUNU?

nufc
nufc  •  30 August 2010, 19:28

Preferam sa-l vad pe Becali vorbind.Asta vorbeste de 10 ori mai mult si mai prost.

p.rares
p.rares  •  30 August 2010, 18:36

Aveti dreptate,un arogant si un infumurat acest Dumitrescu,el se crede deja mare antrenor. Ar trebui sa i se aduca aminte ca pe unde a antrenat nu a avut rezultate,a venit aici la Steaua sa mai castige experienta pe nervii nostri. De fapt oierului,oameni slugi ca si el ii trebuie. Steaua noastra merge din inertie datorita jucatorilor,nu datorita ideilor tale tehnice care lipsesc cu desavarsire. Ia-l pe cioban si lasa-ne,ne-ai innebunit cu atatea conferinte de presa. Forza Steaua.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează