FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA, AZI, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ilie îl titularizează pe Gardoş în locul lui Abrudan! Fundaşul stelist confirmă pe facebook!

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Ilie Dumitrescu va schimba pentru prima dată în acest sezon cuplul de fundaşi centrali ai Stelei. Pînă acum au fost folosiţi ca titulari în toate meciurile oficiale ale "roş-albaştrilor" din acest sezon Geraldo Alves şi Octavian Abrudan.

UPDATE // La scurt timp după ce GSP.RO a anunţat că Florin Gardoş va fi titular în faţa Timişoarei, fundaşul Stelei a confirmat acest lucru pe contul său de facebook, cerînd sprijinul prietenilor săi.

Fostul braşovean va lua loc pe bancă la partida cu Poli Timişoara şi îi va lăsa locul său în teren lui Florin Gardoş, care va fi folosit pentru prima dată din primul minut în acest sezon.  Acesta a mai intrat pe parcurs în meciurile cu Victoria Brăneşti şi FC Vaslui.

Iată şi echipa Stelei: Tătăruşanu - Emeghara, Gardoş, Geraldo, Latovlevici - Bicfalvi, Anghelov - Răduţ, B. Stancu, Cr. Tănase - Surdu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
cipri_arbitru
cipri_arbitru  •  29 August 2010, 19:33

steaua -poli- 2-0

chicago
chicago  •  29 August 2010, 19:21

Domnilor, nu ii mai raspundeti lui DENESULA ca asta isi doreste: sa fie in centrul atentiei,sa enerveze. Cosiderati ca face parte din decor si nu-i mai raspundeti. FORTZZZA STEAUA : 3-1

iuercu
iuercu  •  29 August 2010, 18:55

Parerea mea trebuia sa joace un meci mai slab adika cu o echipa mai putzin ctata ca oricum atita timp chit raspunde ilie de rezultate face ce vrea el !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează