FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ilie Năstase a răbufnit la adresa naționalei și a lui Andrei Ivan: "Turneul e o prostie, iar copilașul ăla să-și bage mințile în cap!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 ianuarie 2016 21:09

Ilie Năstase critică acțiunea echipei naționale și crede că Reghecampf a procedat bine atunci cînd a ales să nu le dea drumul jucătorilor.

De asemenea, fostul mare jucător de tenis, suporter al Stelei, l-a taxat pe Andrei Ivan

"Turneul naționalei este o tîmpenie. Sînt cîțiva jucători de care nici n-am auzit. Noi am avea nevoie de liniște înainte de Euro. Ce meciuri sînt alea cu Zimbru și nu mai știu cine?!

La Steaua antrenamentele sînt serioase. Echipele pe care Steaua le-a întîlnit sînt de 3 ori mai bune decît ce întîlnește naționala acolo", a zis Ilie Năstase la Digi.  

...despre transferul lui Ivan: "Eu dacă aș fi în locul lui Gigi Becali n-aș da 2 milioane pe Ivan. La ce bani sînt acum în România mi se pare prea mult. Iar copilașul ăsta să-și bage mințile în cap cu refuzurile astea să vină la Steaua (Detalii AICI). Dacă se duce afară, oricum nu joacă nicăieri!" 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (87)
antalmihai
antalmihai  •  28 Ianuarie 2016, 16:58
Postat de antalmihai pe 28 Ianuarie 2016, 16:56

vai de capul lui,saracul,tenismen,a inceput cu tenis.Ce te bagi tu in fotbal,in politica,etc... vezi de capul tau ... ca te lasa rau!esti dus!

cred ca luna trecuta a fost premiat la palat cu ceva euroi, acum trebuie ca si *** ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

antalmihai
antalmihai  •  28 Ianuarie 2016, 16:56
Postat de Cojocariu Iosif pe 28 Ianuarie 2016, 11:13

...cati nu l-au blamat pe pustiul Nastase si nu s-a bagat mintile in cap...acum politician a devenit scolastic...Ivan este un fel de Nasty...lauda-l Ilie...nu te schimba bunicule...:))

vai de capul lui,saracul,tenismen,a inceput cu tenis.Ce te bagi tu in fotbal,in politica,etc... vezi de capul tau ... ca te lasa rau!esti dus!

cris4co
cris4co  •  28 Ianuarie 2016, 16:14

pina nu rabufneste Argaseala ne doare-n Franta !

Vezi toate comentariile (87)
Comentează