FOTBAL  »  Superliga  »  STADIOANE

Ilie Năstase a răbufnit după ce FCSB a fost „interzisă” pe toate stadioanele din București: „Ce-i asta, mă? Banii sunt bani, luați-i!”

Ilie Năstase
Ilie Năstase

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 mai 2022 10:43 / Actualizat sambata, 21 mai 2022 11:03

Ilie Năstase (75 de ani), fost mare jucător de tenis, a răbufnit la adresa administratorilor stadioanelor din București: „Ce-i asta, mă, sunt ale voastre?”

Deși trei arene noi au fost inaugurate în ultimul an în București, unde se regăsește și cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, FCSB se vede nevoită să joace meciul din ultima etapă de campionat, cu CFR Cluj, la Buzău. 

Arena Națională este închiriată pentru un festival muzical, cererile celor de la FCSB de a închiria Arcul de Triumf și stadionul din Ghencea au fost respinse, iar arena din Giulești este casa Rapidului, rivala roș-albaștrilor. 

Djokovic, marele pierzător după decizia ATP cu privire la Wimbledon » Va ceda fotoliul de lider mondial!
ATP
Djokovic, marele pierzător după decizia ATP cu privire la Wimbledon » Va ceda fotoliul de lider mondial!

Ilie Năstase, despre situația stadioanelor din București: „Sunt făcute pentru fotbal!”

În acest context, Ilie Năstase a răbufnit la adresa administratorilor. Fostul lider mondial din tenisul masculin propune ca stadioanele să fie întreținute de entități private, în loc de instituții de stat. 

„Am văzut că sunt multe cazuri: n-are voie Steaua pe stadionul Rapid, nu e voie să joci pe Arena Națională, Petrescu s-a supărat că joacă Steaua pe Arena Națională cu Voluntari. Ce sunt astea? Până acum aveam fotbal, dar nu aveam stadioane. Acum avem stadioane și mai puțin fotbal.

E urât. Ăla n-are voie să joace pe Arcul de Triumf, celălalt pe Rapid, unul la Craiova. Ce-i asta, mă, sunt stadioanele voastre? Sunt făcute pentru a se juca fotbal! Luați chiria. Te deranjează pe tine, Arena Națională, că îți plătește Steaua, Dinamo sau altcineva? Banii sunt bani, tu trebuie să îi iei. 

Aceste stadioane trebuie date oamenilor privați, nu la primărie. «Mă angajez să fac aici frumos, mă costă, dar vreau să și fac bani». Ce înseamnă asta, să pui concerte, cai pe acolo? Nu are nicio legătură cu fotbalul!”, a afirmat Năstase la Pro Arena.

Cine administrează stadioanele din București:

  • Arena Națională: Primăria Municipiului București
  • Stadionul Steaua: Ministerul Apărării Naționale 
  • Stadionul Rapid - Giulești: CS Rapid
  • Stadionul Arcul de Triumf: Ministerul Sportului

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Fanii CSA Steaua, mesaj după apelul pierdut la TAS » Dezvăluie cine a dat banii: „Facem această precizare pentru apărătorii infractorilor, care nu pot dormi din cauza noastră”

Dinamo își joacă azi viitorul! Miza uriașă a barajului cu U Cluj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  21 Mai 2022, 19:14

Porți haina militara ,te-au făcut general primești o căruță de bani de la armata ( nu știu sigur cât de corecta este aceasta treaba cu generali tip Năstase, Iordănescu etc.) !? Iar tu în semn de recunoștință trădezi armata și dezertezi ,mergând în tabăra dușmanului, Becali !? Pai renunță dacă nu-ti convine și ia haine civile și date la fcsb ,purtător de cuvânt! Cu fiecare intervenție dai o palma la ca.......! și ștergi din imaginea ta sportiv !?

io.s_ge
io.s_ge  •  21 Mai 2022, 15:33
Postat de steaua.libera pe 21 Mai 2022, 13:14

Scuze, dar aici tu ești comunistul. Tunsoarea nu contează, contează ce ai în cap. Chiar și în Armată. Armata profesionistă, nu armata de recruți a lui Ceașcă.

Te scuz! Nu zic nu, traind o vreme'n comunism s'ar putea sa mai am racile vechi. Dar arata'mi tu un ofiter superior dintr'o armata serioasa care s'arate ca Michael Jackson. Aici nu e vorba de comunisti sau necomunisti e vorba de respect fata de haina militara. Dac'o'mbraci atunci respect'o. Si da, conteaza ce'ai in cap, da'n cazu' lu' dom' gheneral nu'ti fa mari iluzii ca gasesti cine stie ce acolo.

GeorgePops
GeorgePops  •  21 Mai 2022, 13:20

Asta arata ca România nu poate fi civilizată vreodată, și ca uni se fac stăpâni de drept a ce este public. Armata trebuie să-și facă treaba pentru care este plătită, sa investească în ceva care ne trebuie. Nu în sport, are cine investi în asa ceva. Comunismul nu moare în România, și prin asta ne arată că încă suntem comuniști. Cine spunea ca am scăpat, ne arată armata ca ne înșelăm. Facem ce vor ei!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează