FOTBAL  »  LIGA 1  »  GHENCEA INTERZISĂ PENTRU OFICIALII STELEI

Ilie Stan: "Bodyguarzii nu m-au lăsat să intru pe Ghencea"

Ilie Stan n-a fost lăsat să intre pe stadionul din Ghencea
Ilie Stan n-a fost lăsat să intre pe stadionul din Ghencea

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 10:47

Antrenorul Stelei a dezvăluit un episod mai puţin plăcut pentru el, petrecut în urmă cu trei zile.

"Nu trebuia să o spun, dar v-o spun. Chiar alaltăieri am vrut să intru în Ghencea să văd terenul. Am fost dimineaţa, să nu mă vadă nimeni, şi nu m-au lăsat. Le-am spus ce vreau, dar degeaba"

Ilie Stan a continuat: "Pînă să fiu antrenor la Steaua, mergeam acolo, alergam şi nu aveam probleme. Acum s-a schimbat firma de pază şi mi-au spus că nici un oficial al Stelei nu poate intra până la rezolvarea problemei", a spus antrenorul Stelei, la Dolce Sport.

Vezi aici ce nu a fost lăsat să vadă Stan! Gazonul arată impecabil. ;)

Gigi Becali a anunţat ieri că viitorul Stelei va fi pe National Arena, conflictul cu CSA fiind departe de a se fi rezolvat.

"Jucăm pe Naţional Arena şi cu asta basta. Ei vor să vină Steaua, dar Steaua Polară, Steaua de la Mizil, Steaua de Nord, Steaua de Sud. Steaua de mare, nu ştiu care stea. Şi atunci să fie sănătoşi şi cu asta basta".

Steaua va juca duminică în deplasare cu FC Vaslui, de la 21:30, DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. Următoul meci al roş-albaştrilor pe teren propriu este derby-ul cu Rapid, de pe 24 septembrie.

 


Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă sfidează TOT! Cum a intrat în restaurant, fără certificat verde! Chelnerița a rămas MASCĂ: 'Ce e aia?!'


Comentarii (44)
roxana.lucian
roxana.lucian  •  14 Octombrie 2011, 11:15

Indiferent unde ar juca ar tb sa mergem sa-i sustinem.FORTA STEAUA

fann_liverpool
fann_liverpool  •  14 Octombrie 2011, 00:05
Postat de mihai_tomaro pe 13 Octombrie 2011, 10:32

Deci Steaua are datorii? Buun. De ce nu-i depunceteaza daca lu le platesc, de ce nu le pune interdictie la transferuri, de ce nu-i baga in B?

frate din cate stiu eu Steaua are datorii pentru chiria stadionului nu la Liga, deci nu are nicio treaba una cu alta!

zadkiel
zadkiel  •  13 Octombrie 2011, 17:26
Postat de vasglo pe 13 Octombrie 2011, 14:15

Citat complet: "Stadionul din Ghencea, aflat in proprietatea publica a statului si administrarea Clubului Sportiv al Armatei "Steaua", a fost, inca de la darea sa in folosinta, in anul 1974, gazda clubului Steaua Bucuresti si a echipei sale de fotbal. Ne exprimam speranta ca S.C. FC Steaua Bucuresti S.A. va gasi solutii pentru achitarea datoriilor fata de stat, astfel incat Steaua, simbolul Armatei si al milioanelor de romani care indragesc fotbalul, sa straluceasca din nou, acasa. Col. George Boroi, Comandantul Clubului Sportiv al Armatei."

Sincer, nu te supara pe mine dar esti ignorant! Atat domeniul public cat si cel privat sunt in proprietatea publica a statului! Ti-am indicat o lege speciala care le defineste dar ori esti puturos ori nu te duce capul: Legea nr. 213/1998, actualizata, privind proprietatea publica si regimul juridic al acesteia ! Dar intai trebuie sa pornesti cu, ........, Constitutia! Crezi ca daca esti un simplu functionar la DITL, poti sa intelegi ansamblu de legi ce reglementeaza acest subiect?

Vezi toate comentariile (44)
Comentează