FOTBAL  »  LIGA 1  »  REACŢIA LUI ILIE STAN

Ilie Stan: "Dacă vreodată voi antrena Steaua, va fi doar pentru munca mea"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 august 2010 00:00

După ce Gigi Becali a spus că Ilie Stan l-a întrebat pe Bumbescu dacă există vreo şansă pentru preluarea Stelei, după demisia lui Piţurcă, antrenorul Victoriei Brăneşti a oferit prima reacţie, pentru gsp.ro.

"Vreau să vă transmit trei lucruri. În primul rînd, nu i-am spus aşa ceva lui Bumbescu. În al doilea rînd, mă simt foarte bine la Brăneşti şi nu mă gîndesc să antrenez Steaua acum. Şi în al treilea rînd, dacă va fi să preiau Steaua, va fi pe munca mea şi pe calităţile mele, niciodată nu mă voi autopropune", a declarat Ilie Stan pentru gsp.ro.

Luni seară, Ilie Dumitrescu şi Ilie Stan, foşti coechipieri la Steaua, se vor întîlni în meciul direct Steaua - Victoria Brăneşti.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (2)
putregaiu
putregaiu  •  14 August 2010, 21:34

toti pseudo-antrenorii se inghesuie sa fie sodomizati de becali

danbinci
danbinci  •  14 August 2010, 15:57

Ai face exact ce ai facut si la UTA. Adica nimic. Ai preluat UTA de pe primul loc si ai retrogradato. Exact cum vei face si cu Branesti. Daca si Stan este antrenor, atunci eu sunt Papa de la ROMA. Auzi ce vise pe el, sa ajunga antrenor la Steaua. Chiar viseaza frumos. Cu toate ca ti-ar sta bine langa Gigi Becali. >>)) ::)) ::))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează