FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Ilie Stan, la primul antrenament cu Mioveni. Ionuţ Popa la Radio GSP: "Am renunţat de ruşine"

Ionuţ Popa a demisionat din funcţia de antrenor al lui CS Mioveni
Ionuţ Popa a demisionat din funcţia de antrenor al lui CS Mioveni

Articol de - Publicat luni, 22 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 18:31

Fostul tehnician al Victoriei Brăneşti s-a înţeles cu oficialii argeşeni şi în această după-amiază îi pregăteşte pentru prima dată pe Dică şi compania. Stan a semnat pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul.


A patra înfrîngere în acest debut de sezon i-a fost fatală lui Ionuţ Popa. Antrenorul s-a înţeles cu conducerea clubului privind rezilierea contractului şi aseară şi-a prezentat demisia. "Primarul nu a fost de acord cu demisia mea şi a vrut să continuăm. Am renunţat de ruşine pentru că niciodată nu am avut patru meciuri fără gol marcat şi fără punct, dar şi de frică. După jocul pierdut la Tg Mureş am avut probleme cu inima. În viaţa mea nu mi s-a întîmplat aşa ceva. O să-mi iau un concediu, primul după 12 ani", a declarat Popa la Radio GSP.

Succesor la cîrma argeşenilor este Ilie Stan, care era liber de contract după ce s-a despărţit la sfîrşitul sezonului de Victoria Brăneşti. Din stafful lui Stan va face parte şi Gabi Mărgărit, fostul secund al lui Gigi Mulţescu la Sportul Studenţesc.

Primele victime ale antrenorului sînt portarul Cristi Hăisan şi mijlocaşul Leonard Naidin, ambii aduşi de Popa în această vară. Hăisan a reacţionat imediat şi spune că nu se poate întîmpla acest lucru: "Am contract un an de zile. Dacă vor să mă dea afară, să plătească toţi banii pînă la finalul înţelegerii". Cei doi au fost trimişi la echipa a doua pentru că nu au vrut să-şi rezilieze contractele şi, astfel, să nu mai primească nici un ban de la club.

Mai mult, oficialii argeşeni i-au anunţat pe jucători că le vor fi diminuate salariile cu 20%, urmînd ca în cazul îndeplinirii obiectivului să primească şi aceşti bani. Dică şi Neaga au fost deja să discute cu conducerea, fiind nemulţumiţi de decizie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dutdut
dutdut  •  23 August 2011, 18:14

marele antrenor IONUT POPASAPCA ptr ca ai vrut prin orce misloace s-a promovezi cu MIOVENIUL!!!!! ai batut apropoul ca UTA s-a fie retrogradata, rusine popica!!! s-a poti promova!!!! domnul nu doarme

red77
red77  •  22 August 2011, 22:15

il doare in motu de la basca pe dica si in fermoarul de la ghizda pe rica.

cristitiger
cristitiger  •  22 August 2011, 20:01

daca pana acum aveam doar cuvinte de lauda pentru tot ce inseamna GSP...acum tin sa va anunt ca sunteti exagerati in privinta reclamelor...nu potzi sa mai citesti un articol ca apar 3-4 reclame care iti umple pagina...va rog sa aveti putin respect pentru cititorii vostri!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează