FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA

Ilie Stan nu se sperie de gura mare a lui Becali: "Sînt imun"

Ilie Stan
Ilie Stan

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 30 septembrie 2011 19:31

Ca fiecare antrenor care a antrenat Steaua în ultimii ani, Ilie Stan a fost nevoit să răspundă întrebării dacă se teme sau nu de declaraţiile lui Gigi Becali, care şi-a făcut un obicei din a critica public echipa şi antrenorii atunci cînd jocul nu merge. Şi ca toţi predecesorii săi, Ilie Stan a spus că remarcele şefului nu vor avea nici un efect asupra sa, pentru că este imun.

Numit astăzi ca antrenor principal la Steaua, după ce israelianul Ronny Levy şi-a dat demisia, Ilie Stan ştie ce trebuie să facă pentru a  readuce Steaua pe linia de plutire şi spune că meciul din acest week-end, cu Oţelul, este extrem de important pentru formaţia roş-albastră.

"Am discutat cu Becali şi a spus că pot să aduc pe cine vreau în staff, mi-a spus că mă susţine orice decizie aş lua în privinţa colaboratorilor. O să mă descurc eu cu Gigi, este patron şi are dreptul să spună orice. Eu sînt imun la lucrurile acestea, am venit aici să muncesc, să schimb în bine evoluţiile echipei", a spus Ilie Stan la GSPTV

"Nu vreau să vorbesc acum de peoblemele echipei, important e ca, pînă la meciul cu Galaţi, să-i mobilizez pe jucători. Meciul cu Oţelul e foarte important, e nevoie de un început bun. Vreau să recăpătăm acel spirit agresiv al Stelei, să facem un joc de posesie, să punem presiune tot timpul", a mai spus Ilie Stan.

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (17)
camaras
camaras  •  30 Septembrie 2011, 21:18

e imun auzi...alt mare antrenor mancat de oier...a antrenat mari echipe de liga a 2-a de unde a plecat cu coada intre picioare...altfel steaua e la pamant iar voi incepeti primele articole cu stiri despre stana...de parca ne-ar interesa...forza viola dupa un joc de rahat al lui Poli in fata unei echipe anemice...iancule adu un antrenor!

vasy007
vasy007  •  30 Septembrie 2011, 21:00

anii 80: "SINT imun" anii 90 : SUNT imun

silvercloud
silvercloud  •  30 Septembrie 2011, 20:37

Asa si este, esti imun... la antrenorat !! pana acum ai antrenat echipe de doi lei si ai avut rezultate proaste... acum o sa antrenezi Steaua pentru 2 luni, cu aceleasi rezultate...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează