FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Impresarul lui Alibec dezvăluie ce planuri are atacantul lui FCSB: "Când auzi că o astfel de echipă te vrea, începi să negociezi!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 18:04

Florin Lovin, impresarul lui Denis Alibec, susține că jucătorul pe care-l reprezintă n-are nicio ofertă de la Porto, așa cum a spus astăzi Dumitru Dragomir, însă recunoaște că negociază cu o formație din Anglia.

"Nu e nimic real că-l vrea Porto. Sunt discuții avansate cu alte echipe. El se află pe niște liste. Singura țară care poate plăti o sumă de transfer pentru Denis e Anglia. În Italia îi va fi foarte greu să se reîntoarcă. Până pe 31 august când se încheie perioada de transferuri vom vedea. Când auzi că o echipă din Anglia te vrea, începi să negociezi", a declarat Lovin la TV Dolce Sport.

Lovin, fost jucător la FCSB, spune că a vorbit cu Alibec după ce formația roș-albastră a fost eliminată din Liga Campionilor de Sporting, 1-5: "Am discutat astăzi cu Alibec. Denis a fost extrem de afectat. Înaintea meciului chiar mi-a zis că nu-l mai interesează nimic și că vrea să joace pentru a merge în Champions League. În minutul 60 n-a putut să se mai automotiveze. A cedat atunci. E un tip mai sensibil".

"În momentul de față să nu-l ai pe Alibec în echipa națională cred că nu mai avem nicio șansă. Și-așa nu prea avem jucători de calitate în România"
Florin Lovin, impresarul lui Alibec

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
1431085613634941
Dan Luca  •  24 August 2017, 22:15

DOAR DINAM0 BUCURESTI se afla in urna a 5 a!!!

deny74
deny74  •  24 August 2017, 20:20
Postat de dase pe 24 August 2017, 20:10

Nu poate ,sigur.De ras ,râdeți voi dinamovistii,dar cum pentru voi este singura bucurie pe de o parte va înțeleg. Sa fiți maine atenți la extragerea Europa League sa știți ce fulare sa va comandati sa le fluturati in fata tv când va juca Steaua in grupe.

Acum serios ar trebui sa va bucurati ca jucati in EL.Ce sperati voi sa faceti in UCL?Sporting se duce si se lupta cu aia,voi ati fi fost partener de intrecere.Nu vreun punct sau ceva,dar nu cred ca ati fi avut sanse sa dati vreun gol la ce echipe sunt acolo.Hai sa fim realisti pe Becali i-l interesau doar banii de calificare si atat

dase
dase  •  24 August 2017, 20:10
Postat de deny74 pe 24 August 2017, 19:52

Poate,dar deocamdata vad ca toti rad de succesul vostru de aseara.Cica inca mai e lana de oaie pe gazon de la macelul facut de lei aseara

Nu poate ,sigur.De ras ,râdeți voi dinamovistii,dar cum pentru voi este singura bucurie pe de o parte va înțeleg. Sa fiți maine atenți la extragerea Europa League sa știți ce fulare sa va comandati sa le fluturati in fata tv când va juca Steaua in grupe.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează