FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Impresarul lui Raț dezvăluie: "Cred că semnează"

Foto: fcdinamo.ro
Foto: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 12:33

Răzvan Raț se antrenează sub comanda lui Florin Bratu la Dinamo de două săptămâni, iar impresarul acestuia, Florin Manea, spune că sunt șanse mari ca fundașul să semneze cu formația alb-roșie.

"Cred că Raț semnează cu Dinamo. Să vă spun un secret: eu l-am propus când era Miriuță. El a terminat cu Rayo, l-am sunat pe Vasile Miriuță și l-am întrebat: «De ce nu îl iei pe Raț?» Am văzut declarațiile lui Vaișcovici (n.r. fostul atacant al lui Dinamo), care se întreba ce nevoie are Dinamo de Raț.

Unele transferuri se fac pentru a mări randamentul echipei și Răzvan Raț are 113 selecții la echipa națională. E un jucător lângă care ceilalți jucători pot crește, au ce să vadă la el, a jucat la nivel înalt și se pregătește bine la vârsta lui", a declarat Florin Manea la TV Digi Sport.

"El e mai util acum, pentru că Dinamo vrea să crească copii. Ajută să crești pe lângă Răzvan Raț, să te folosești de experiența lui. Uitați ce se întâmplă în Italia: sunt cei tineri, care cresc pe lângă Chiellini, pe lângă Pirlo..." Florin Manea, impresar

4 goluri
 în 83 de meciuri a marcat Raț pentru Rapid în Liga 1

6 goluri
în 173 de meciuri a marcat Raț pentru Șahtior în prima ligă a Ucrainei

1 trofeu Europa League
a câștigat Raț cu Șahtior, în sezonul 2008/2009

7 titluri,
5 Cupe și 4 Supercupe ale Ucrainei a câștigat Raț cu Șahtior 

6.500.000 € valora Raț în 2010. Acum cota sa e de doar 100.000 € 

1.800.000 €pe an a fost cel mai mare salariu al lui Raț, pe când juca la Șahtior

ÎL DETRONEAZĂ PE TORJE!

În acest moment, Gabriel Torje este cel mai selecționat jucător care activează în Liga 1, cu 56 meciuri pentru România. Dar odată cu venirea lui Raț la Dinamo, Răzvan îi va lua locul lui "Torjinho" pentru că primul are 113 meciuri sub tricolor. Mai mult, fundașul este pe locul 4 all-time la selecții. Primii trei sunt Dorinel Munteanu cu 134, Hagi cu 124 și Gică Popescu cu 115 selecții. 

RAȚ ÎNSEAMNĂ RAPIDUL MODERN!

Fundașul stânga se confundă, practic, cu istoria modernă a Rapidului. El a ajuns în Giulești în sezonul 1998/1999, când a bifat 3 meciuri, reușind să câștige al doilea titlu din istoria Rapidului, sub comanda lui Mircea Lucescu.

Răzvan a continuat în tricoul vișiniu și a câștigat, în sezonul 2002/2003, al treilea și ultimul titlu din istoria Rapidului, sub comanda lui Mircea Rednic. De această dată, Raț a fost jucător de bază, bifând 28 de meciuri în campionat. El a mai câștigat cu Rapid o Cupă a României (2001/2002) și o Supercupă (2002). 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gicab
gicab  •  14 Martie 2018, 17:21

Acum ca s a aflat ca semnează poate s-ar alții cu banu

france.for.you
france.for.you  •  14 Martie 2018, 17:13

Moamăăă, ce de titluri scrise cu galben are Raţ!? Pai bine d-lor cum sa nu tii cont de asta!? ... Bine, e-devarat! Cred ca galibec si dică se oftica de mor!! Vor si ei cu galben, da' unde nu e, nici D-zeu nu cere....

zecs93
zecs93  •  14 Martie 2018, 14:51

Dinamo ar trebui sa-l pastreze pe sub aripa lui pe acest Florin Manea, e cred eu cel mai bun impresar de jucatori din Romania, uitati-va ce a adus pana acum, la bistrita cand traia tatal sau ( Nae Manea) ia adus pe Szukala, Junior Moraes,etc..... si stiu parca ca sa implicat si in cateva transferuri de la CFR ( pe langa zamfir care si ala e bun la impresariat) , Dinamo daca vrea sa aduca jucatori din afara sa pastreze bine relatiile cu acest gen de impresari, pentru *** ca ANA MARIA, Cristi Opria sau Dumitru Ciorba sunt niste neica-nimeni !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close