FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Impresarul unui fotbalist al Stelei recunoaște: "E supărat! A avut oferte, dar mai rămâne până la vară"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 14:23

Impresarul lui Breeveld a vorbit despre situația fotbalistului Stelei care se află în ultimele luni de contract. Mijlocașul olandez va pleca liber în vara lui 2016.

Fotbalistul a fost reprimit la antrenamentele Stelei de la Domnești, însă deocamdată se pregătește separat de restul grupului.

"Da, Nicandro se antrena cu juniorii, însă de două săptămâni se pregătește cu fotbaliștii care nu intră în lotul primei echipe. Are un antrenor pus la dispoziție de club și folosește sala de forță. Face două antrenamente pe zi", a zis Marijo Knez pentru Mediafax.

Fotbalistul de 29 de ani nu are de gând să plece mai devreme de la Steaua: "În ultimele luni, am muncit mult ca să găsim o soluție pentru Nicandro. A fost ceva interes pentru el, însă nu s-a concretizat. Acum e la dispoziția celor de la Steaua.

Dacă antrenorul are nevoie de el, poate să îl folosească. Evident, Nicandro este supărat pentru situația în care se află, însă își vede de treabă cu mult profesionalism".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Februarie 2016, 22:24

de ras,un jucator slab care nu a facut nimic la steaua,dar trebuia vandut,nu ceea ce se intampla acum

plischi
plischi  •  29 Februarie 2016, 16:13

gaseste el in vara ceva, nu este chiar un oarecare, iar prin toamna incolo, s-ar putea ca stelistii sa-l regrete, ca n-ar fi prima oara...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează